-булён курыны - 2.5 л (можна гароднінны)
-сыр " Віёла " – 400 г
-бульба – 3 шт
-цыбуля– 1 шт
-морква свежая – 1 шт
-капуста кветкавая – 300 г (можна замарожаная)
-арэхі грэцкія молатыя – 3 ст. л.
-зеляніна - па густу
-зубок часныку – 2 шт
-соль - па густу
Крок 1 Ўзяць гатовы булён рондаль і пачаць награваць.
Крок 2 Ўзяць сыр “Віёла” і выкарыстоўваць.
Крок 3 Калі булён нагрэецца цалкам растварыць у ім сыр.
Крок 4 Гародніну нарэзаць дробным кубікам і перамяшаць.
Крок 5 Кветкавую капусту размарозіць і падзяліць на суквецці.
Крок 6 Здробненыя арэхі злучыць з сечанай зелянінай і здробненым часныком,прысаліць і можна паперчыць.
Крок 7 Пакласці гародніну ў суп,давесці да кіпення і варыць 10 хвілін. Потым дадаць кветкавую капусту.
Крок 8 Праз 5 хвілін пасля капусты пакласці зеляніну з арэхам і варыць яшчэ 5 хвілін.
Крок 9 Суп гатовы !
|