Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З КУРАНЯЦІ З АРЭХАМІ

    -кураня - 1 шт.

    -смятана - 2 ст. лыжкі

    -арахіс - 300 г

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -зеляніна - 1 пучок

     

    1. Заліць курыцу халоднай вадой і давесці да кіпення. Зняць пену, пасаліць і варыць 1,5 гадзіны.

    2. Дастаць курыцу, адлучыць мяса ад костак і здрабніць у блендэры са смятанай. Злучыць з булёнам.

    3. Абсмажыць на сухой патэльні вычышчаны арахіс і перамалоць у ступцы ці кавамолцы. Дадаць у суп.

    4. Давесці суп да кіпення і зняць з агню. Пасаліць, паперчыць.

    5. Перад падачай на стол пасыпаць суп сечанай зелянінай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar