-кураня - 1 шт.
-смятана - 2 ст. лыжкі
-арахіс - 300 г
-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
-зеляніна - 1 пучок
1. Заліць курыцу халоднай вадой і давесці да кіпення. Зняць пену, пасаліць і варыць 1,5 гадзіны.
2. Дастаць курыцу, адлучыць мяса ад костак і здрабніць у блендэры са смятанай. Злучыць з булёнам.
3. Абсмажыць на сухой патэльні вычышчаны арахіс і перамалоць у ступцы ці кавамолцы. Дадаць у суп.
4. Давесці суп да кіпення і зняць з агню. Пасаліць, паперчыць.
5. Перад падачай на стол пасыпаць суп сечанай зелянінай
|