Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ТАМАТАВЫ СУП-ПЮРЭ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СУХАРЫКАМІ

    -таматы вычышчаныя ў асаб. соку 1000 г

    -морква буйная - 1 шт.

    -цыбуля-рэпка буйная - 1 шт.

    -часнык - 2 долькі

    -чабор - некалькі галінак

    -белае сухое віно - 50 г

    -соль

    -чорны перац

    -кайенскі перац

    -аліўкавы алей

    -грэцкія арэхі - 1 жменя

    -белы хлеб для сухарыкаў - 3 лустачкі.

     

    Прыгатаваць гародніну, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы моркву. Ачысціць і дробна нарэзаць цыбуліну. Ачысціць зубчыкі часныку, адзін дробна насекчы, а другі раздушыць нажом.

    Таматы нарэзаць і разам з сокам адправіць у рондаль. У патэльні падагрэць аліўкавы алей разам з чаборам і душаным часныком, трохі абсмажыць, чабор прыбраць.

    Дадаць цыбулю і моркву, абсмажыць да празрыстасці цыбулі. Ўліць віно і тушыць памешваючы 3-4 хвіліны.

    Цыбулю і моркву перакласці ў рондаль да таматаў, туды ж адправіць жменю грэцкіх арэхаў, дадаць вады, на вока, так што б у выніку суп-пюрэ атрымаўся. Дадаць спецыі па-густу.

    Варыць на сярэднім агні ў плыні 10-11 хвілін. Тым часам разагрэць духоўку, лустачкі хлеба нарэзаць кубікамі і падрумяніць у духоўцы ў плыні 5-7 хвілін.

    За хвіліну да гатовасці ў суп дадаць дробна пасечаны часнык і пюрыраваць пры дапамозе блендэра.

    Разліць па талерках, падаваць з сухарыкамі, упрыгожыўшы суп-пюрэ палоўкамі грэцкага арэха.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 228 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar