Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП НІШЧЫМНЫ З АРЭХАМІ

    -фасоль - 1/2 шклянкі

    -бульба - 5-6 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -морква - 2 шт.

    -алей

    -перац чорны - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

    -соль

    -грэцкія арэхі - 4 шт.

     

    Фасоль замочваем на 30 хвілін у гарачай вадзе. Варым фасоль 1,5-2 гадзіны, затым кладзем бульбу, нарэзаную кубікамі. Калі закіпіць бульба, кладзем лаўровы ліст і соль па густу.

    Рэпчатую цыбулю рэжам дробна, а моркву шаруем на не вельмі дробнай тарцы. У патэльню наліваем алей, разаграваем, кладзем цыбулю, калі цыбуля падрумяніцца, кладзем моркву і смажым да гатовасці.

    Потым смажанку дадаем да бульбы і фасолі. Даць пакіпець 5 хвілін. Тым часам арэхі чысцім ад лупіны і трохі здрабняем, кідаем чорны молаты перац, і наш суп гатовы.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar