Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037
    Паказана матэрыялаў: 551-600
    Старонкі: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 20 21 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    1. У блендэры здрабніце міндаль і дадайце ў яго ваду. Добра ўзбіце.

    2. Усе астатнія інгрэдыенты дробна парэжце і пакладзіце ў блендэр. Усё добра ўзбіце, дадаўшы міндальнае малако.

    Першыя стравы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву з гарбузом ачысціць, парэзаць на невялікія кубікі і тушыць у 1 ст.л. сметанкавага масла ў рондалі на сярэднім агні - каля 10 хвілін. Тым часам бекон рэжацца на маленькія кавалачкі і абсмажваецца на пакінутым масле на працягу 6-7 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Ачысціць гарбуз і моркву, нарэзаць невялікімі кубікамі.

    2. Растапіць у рондалі 1 сталовую лыжку сметанкавага масла. На сярэднім агні тушыць гародніну 10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    На алеі да мяккасці абсмажыць дробна насечаную цыбулю. Дадаць да яе нарэзаны маленькімі кубікамі гарбуз і смажыць іх разам з цыбуляй, памешваючы, пяць-сем хвілін, пасля чаго заліць віном і гароднінным булёнам, дачакацца, пакуль суп закіпіць, і варыць яго на павольным агні пятнаццаць хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніце ў блендэры міндаль, часнык і чэрствы хлеб. Перамяшайце з аліўкавым алеем, дадаўшы воцат і соль.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніце ўсе інгрэдыенты ў блендэры з 600 мл вады да крэмападобнага стану.

    Першыя стравы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Браколі адварыць, зліць ваду і заліць сліўкамі. Затым праварыць 2-3 хвіліны, пасаліць, паперчыць. З дапамогай блендэра ператварыць у суп-пюрэ.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць яблыка, парэзаць кубікамі. Банан парэзаць кружкамі. Цыбулю-парэю вымыць, белую частку нарэзаць кольцамі, зялёную - на часткі ў палец даўжынёй.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю к (рэпчатую і парэю) дробна нарэзаць, засыпаць у кіпячую летнюю падсоленую ваду і варыць 5-7 хвілін, пакуль вада не афарбуецца ў зеленаваты колер.

    Першыя стравы | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Да стоўчаных грэцкіх арэхаў і здробненага часныку дадаць алей. Сумесь расцерці дабяла і ўліць халодную ваду. У талерку з супам пакласці зеляніну. Падаваць з зялёнай салатай.

    Першыя стравы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць прадукты. Курыцу прамыць, цыбулю ачысціць. Адну цыбуліну разрэзаць на чатыры часткі, не дарэзаўшы да канца. Другую адкласці.

    Першыя стравы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Узяць шклянку вычышчаных грэцкіх арэхаў добранька стаўчы, калі яны ў шкарлупіне, то адпаведна неабходна спачатку выдаліць яе.

    Першыя стравы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Прамыць рыбу, нарэзаць кавалкамі і заліць халоднай вадой. Давесці да кіпення, зняць пену з булёна, дадаць корань салеры, моркву, соль і варыць 20 хвілін. Выдаліць корань салеры і моркву.

    Першыя стравы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Падсмажыць і насекчы арэхі. Адкласці 2 ст. лыжкі і растаўчы пакінутыя ў парашок. Вымыць цыбулю-парэю і рэпчатую цыбулю і павольна тушыць у масле (5 хвілін у мікрахвалеўцы на максімуме).

    Першыя стравы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць арэхі кеш’ю, часнык, соль, перац, імбір і куркуму і здрабніць у блендэры да атрымання аднастайнай масы.

    Першыя стравы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу нарэзаць брусочкамі. Сыр ўзбіць у блендэры разам з кедравым арэхам. Цыбулю дробна пасекчы. Моркву нацерці на тарцы.

    Першыя стравы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціце садавіну і нарэжце мякаць кубікамі. Адкладзіце палову, а астатнія ўзбіце ў блендэры з цукровым сіропам і цытрынавым сокам.

    Першыя стравы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Фасоль замочваем у гарачай вадзе на 30 хвілін (можна замачыць у халоднай на 3-4 гадзіны). Затым зліваем ваду.

    Першыя стравы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    • Сварыць зялёную сачавіцу да поўнай гатовасці.

    • Пакуль сачавіца варыцца, ёсць час падрыхтаваць астатнія прадукты: нарэзаць саломкай цыбулю, моркву нацерці на буйнай тарцы, грыбы таксама нарэзаць саломкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прамыйце, парэжце невялікімі кавалачкамі, складзіце ў глыбокую місачку, заліце кіпячай вадой, зліце ваду і паўтарыце гэтыя дзеянні 3-4 разы, затым прамыйце мяса халоднай вадой.

    Першыя стравы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Злучыце міндаль, часнык і чэрствы хлеб. Здрабніце ў блендэры.

    Першыя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Пасмажце на масле нарэзаную цыбулю, затым дадайце моркву, высушаны кроп і курыны булён.

    Першыя стравы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Выдушыце сок з 11 апельсінаў.

    2. У блендэры здрабніце арэхі, дадайце сок і палову маліны.

    Першыя стравы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу чысцім і дробна наразаем кубікамі. Затым кладзем кубікі ў ёмістасць і заліваем кіпенем, пасля чаго ставім на агонь і даводзім да кіпення.

    Першыя стравы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Варым курыны булён у плыні гадзіны, здымаючы пену (рондаль прыблізна на 4 л.). Пасаліць у сярэдзіне варкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі курынага супу спатрэбіцца цыбуля-парэя, рэпчатая цыбуля, невялікі корань салеры, 4 курыных галёнкі, паўшклянкі грэцкіх арэхаў, зеляніна і кукурузныя крупы.

    Першыя стравы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Можна ўзяць гатовую сумесь кары, але я прапаную зрабіць яе самім, для гэтага ў ступцы перамалоць кумін, каляндру, часнык, чырвоны чылі перац, куркуму, імбір і алей, атрымаецца кары-паста, колер і вастрыню можна рэгуляваць колькасцю чылі.

    Першыя стравы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Пачысціце гарбуз: ачысціце ад лупіны і семечак. Нарэжце буйнымі кавалкамі, кіньце ў булён. Вада павінна пакрываць гарбуз цалкам, калі булёна бракуе - даліце вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуем булён (калі няма гатовага). Чысцім гародніну. Капусту разбіраем на суквецці. Моркву націраем. Бульбу наразаем дробнымі кубікамі. Цыбулю наразаем, як зручна.

    Першыя стравы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз запякаем у духоўцы ці прыпускаем да гатовасці, каб быў мяккі. Астуджаем, блендэрам ці чоперам пераціраем у пюрэ далікатнай кансістэнцыі.

    Першыя стравы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Баравікі замачыце ў 250 мл гарачай вады прыкладна на 30 хвілін. Для падрыхтоўкі тапенады (праванскай прыправы з маслін, анчоусаў, каперсаў) выдаліце з маслін костачкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэзаць. У цукіні нажом для здымання цэдры зняць зялёную скурку, адкласці яе, а самі цукіні нарэзаць кубікамі. Бульбу таксама нарэзаць кавалачкамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі натрыце на буйнай тарцы, папярэдне ачысціўшы іх ад лупіны, калі яна занадта грубая.

    Першыя стравы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Заліць баравікі гарачай вадой на 20 хвілін. Працадзіць і нарэзаць буйнымі кавалачкамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Спачатку пакласці сушоныя грыбы ў гарлач з 275 мл кіпеню і замачыць на 30 хвілін. Тым часам у вялікім рондалі растапіць 50 г сметанкавага масла, дадаць усю падрыхтаваную гародніну, траву і часнык, памешваць на павольным агні, пакуль усё не будзе пакрыта маслам, затым уліць сушоныя грыбы з вадой і 2 л гарачай вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Пакіньце 50 грам грыбоў, астатнія парэжце.

    2. У рондалі разагрэйце 4 сталовыя лыжкі аліўкавага алею, дадайце нарэзаную цыбулю-парэю і грыбы, накрыйце вечкам і смажце, памешваючы, 15 хвілін да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарох замачыць на ноч у халоднай вадзе, прамыць, заліць халоднай вадой, варыць да мяккасці, 30 хвілін. Бульбу ачысціць і дробна парэзаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю рэпчатую і часнык ачысціць, дробна пасекчы. Перац чылі вымыць, ачысціць ад насення і дробна нарэзаць. У алеі падсмажыць цыбулю, часнык, частку чылі і нацёрты імбірны корань каля 3 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Ў разагрэты рондаль з тоўстым дном наліць алей, выкласці дробна пасечаную гародніну і пратушыць 5-7 хвілін да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціце яблыкі і гарбуз, выдаліце асяродак, нарэжце буйнымі кавалкамі. Імбір трэба ачысціць і дробна пакрышыць. Абліце разынкі кіпенем і замачыце.

    Першыя стравы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Вымыйце гарбузы, нарэжце кубікамі і пасыпце соллю, пасля чаго пакіньце на гадзіну ў друшляку.

    Першыя стравы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз і моркву нарэжце маленькімі кубікамі і рыхтуйце ў рондалі ў растопленым смятанкавым масле, зачыніўшы вечка, на моцным агні, памешваючы, 10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны ад асяродку і лупіны гарбуз, вычышчаную бульбу наразаю буйнымі кавалкамі і выкладваю на бляху, прысольваю, апырскваю аліўкавым алеем і адпраўляю, у нагрэтую да 200 градусаў духоўку на 30 хвілін, ці пакуль гародніна не стане мяккай.

    Першыя стравы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Фісташкі ачысціць ад шкарлупіны, абліць кіпенем і вызваліць ад скуркі. Даць астыць, злёгку абсмажыць на сухой патэльні.

    Першыя стравы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце масла на сярэднім агні ў непрыгараючым рондалі. Пакладзіце туды цыбулю, моркву, салеру і арэхі і тушыце, пакуль гародніна не стане мяккай.

    Першыя стравы | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Змяшайце ўсе інгрэдыенты ў блендэры.

    2. Пасля гэтага дадайце нарэзаныя дробнымі кубікамі авакада, агурок і жоўты перац

    Першыя стравы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы адварыць, адкінуць на друшляк, адвар працадзіць. Дробна нашаткаваную цыбулю патушыць на сметанкавым масле. Грыбы нарэзаць саломкай і дадаць да цыбулі.

    Першыя стравы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Замачыце сухі гарох на 8-10 гадзін. У вялікім рондалі трохі патушыце ў масле часнык і цыбулю. Дадайце гарох, 4 шклянкі вады, соус, перац.

    Першыя стравы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    У блендэры змяшайце арэхі, часнык, перац чылі, палову кветкавай капусты і чырвонага перцу, вінаградны алей, 2 памідора, соль, кроп, цыбулю, авакада, насенне каляндры, ваду і цытрынавы сок.

    Першыя стравы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбачку нарэзаць невялікімі кубікамі і абсмажыць у сумесі аліўкавага алею і сметанкавага масла (па 50 г таго і другога).

    Першыя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)