Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 551-600 |
Старонкі: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
1. У блендэры здрабніце міндаль і дадайце ў яго ваду. Добра ўзбіце.
2. Усе астатнія інгрэдыенты дробна парэжце і пакладзіце ў блендэр. Усё добра ўзбіце, дадаўшы міндальнае малако. |
Моркву з гарбузом ачысціць, парэзаць на невялікія кубікі і тушыць у 1 ст.л. сметанкавага масла ў рондалі на сярэднім агні - каля 10 хвілін. Тым часам бекон рэжацца на маленькія кавалачкі і абсмажваецца на пакінутым масле на працягу 6-7 хвілін. |
1. Ачысціць гарбуз і моркву, нарэзаць невялікімі кубікамі.
2. Растапіць у рондалі 1 сталовую лыжку сметанкавага масла. На сярэднім агні тушыць гародніну 10 хвілін. |
На алеі да мяккасці абсмажыць дробна насечаную цыбулю. Дадаць да яе нарэзаны маленькімі кубікамі гарбуз і смажыць іх разам з цыбуляй, памешваючы, пяць-сем хвілін, пасля чаго заліць віном і гароднінным булёнам, дачакацца, пакуль суп закіпіць, і варыць яго на павольным агні пятнаццаць хвілін. |
Здрабніце ў блендэры міндаль, часнык і чэрствы хлеб. Перамяшайце з аліўкавым алеем, дадаўшы воцат і соль. |
Здрабніце ўсе інгрэдыенты ў блендэры з 600 мл вады да крэмападобнага стану. |
Браколі адварыць, зліць ваду і заліць сліўкамі. Затым праварыць 2-3 хвіліны, пасаліць, паперчыць. З дапамогай блендэра ператварыць у суп-пюрэ. |
Ачысціць яблыка, парэзаць кубікамі. Банан парэзаць кружкамі. Цыбулю-парэю вымыць, белую частку нарэзаць кольцамі, зялёную - на часткі ў палец даўжынёй. |
Цыбулю к (рэпчатую і парэю) дробна нарэзаць, засыпаць у кіпячую летнюю падсоленую ваду і варыць 5-7 хвілін, пакуль вада не афарбуецца ў зеленаваты колер. |
Да стоўчаных грэцкіх арэхаў і здробненага часныку дадаць алей. Сумесь расцерці дабяла і ўліць халодную ваду. У талерку з супам пакласці зеляніну. Падаваць з зялёнай салатай. |
Падрыхтаваць прадукты. Курыцу прамыць, цыбулю ачысціць. Адну цыбуліну разрэзаць на чатыры часткі, не дарэзаўшы да канца. Другую адкласці. |
Узяць шклянку вычышчаных грэцкіх арэхаў добранька стаўчы, калі яны ў шкарлупіне, то адпаведна неабходна спачатку выдаліць яе. |
Прамыць рыбу, нарэзаць кавалкамі і заліць халоднай вадой. Давесці да кіпення, зняць пену з булёна, дадаць корань салеры, моркву, соль і варыць 20 хвілін. Выдаліць корань салеры і моркву. |
Падсмажыць і насекчы арэхі. Адкласці 2 ст. лыжкі і растаўчы пакінутыя ў парашок. Вымыць цыбулю-парэю і рэпчатую цыбулю і павольна тушыць у масле (5 хвілін у мікрахвалеўцы на максімуме). |
Злучыць арэхі кеш’ю, часнык, соль, перац, імбір і куркуму і здрабніць у блендэры да атрымання аднастайнай масы. |
Бульбу нарэзаць брусочкамі. Сыр ўзбіць у блендэры разам з кедравым арэхам. Цыбулю дробна пасекчы. Моркву нацерці на тарцы. |
Ачысціце садавіну і нарэжце мякаць кубікамі. Адкладзіце палову, а астатнія ўзбіце ў блендэры з цукровым сіропам і цытрынавым сокам. |
Фасоль замочваем у гарачай вадзе на 30 хвілін (можна замачыць у халоднай на 3-4 гадзіны). Затым зліваем ваду. |
• Сварыць зялёную сачавіцу да поўнай гатовасці.
• Пакуль сачавіца варыцца, ёсць час падрыхтаваць астатнія прадукты: нарэзаць саломкай цыбулю, моркву нацерці на буйнай тарцы, грыбы таксама нарэзаць саломкай. |
Мяса прамыйце, парэжце невялікімі кавалачкамі, складзіце ў глыбокую місачку, заліце кіпячай вадой, зліце ваду і паўтарыце гэтыя дзеянні 3-4 разы, затым прамыйце мяса халоднай вадой. |
Злучыце міндаль, часнык і чэрствы хлеб. Здрабніце ў блендэры. |
Пасмажце на масле нарэзаную цыбулю, затым дадайце моркву, высушаны кроп і курыны булён. |
1. Выдушыце сок з 11 апельсінаў.
2. У блендэры здрабніце арэхі, дадайце сок і палову маліны. |
Бульбу чысцім і дробна наразаем кубікамі. Затым кладзем кубікі ў ёмістасць і заліваем кіпенем, пасля чаго ставім на агонь і даводзім да кіпення. |
Варым курыны булён у плыні гадзіны, здымаючы пену (рондаль прыблізна на 4 л.). Пасаліць у сярэдзіне варкі. |
Для падрыхтоўкі курынага супу спатрэбіцца цыбуля-парэя, рэпчатая цыбуля, невялікі корань салеры, 4 курыных галёнкі, паўшклянкі грэцкіх арэхаў, зеляніна і кукурузныя крупы. |
Можна ўзяць гатовую сумесь кары, але я прапаную зрабіць яе самім, для гэтага ў ступцы перамалоць кумін, каляндру, часнык, чырвоны чылі перац, куркуму, імбір і алей, атрымаецца кары-паста, колер і вастрыню можна рэгуляваць колькасцю чылі. |
Пачысціце гарбуз: ачысціце ад лупіны і семечак. Нарэжце буйнымі кавалкамі, кіньце ў булён. Вада павінна пакрываць гарбуз цалкам, калі булёна бракуе - даліце вады. |
Рыхтуем булён (калі няма гатовага). Чысцім гародніну. Капусту разбіраем на суквецці. Моркву націраем. Бульбу наразаем дробнымі кубікамі. Цыбулю наразаем, як зручна. |
Гарбуз запякаем у духоўцы ці прыпускаем да гатовасці, каб быў мяккі. Астуджаем, блендэрам ці чоперам пераціраем у пюрэ далікатнай кансістэнцыі. |
Баравікі замачыце ў 250 мл гарачай вады прыкладна на 30 хвілін. Для падрыхтоўкі тапенады (праванскай прыправы з маслін, анчоусаў, каперсаў) выдаліце з маслін костачкі. |
Цыбулю дробна нарэзаць. У цукіні нажом для здымання цэдры зняць зялёную скурку, адкласці яе, а самі цукіні нарэзаць кубікамі. Бульбу таксама нарэзаць кавалачкамі. |
Агуркі натрыце на буйнай тарцы, папярэдне ачысціўшы іх ад лупіны, калі яна занадта грубая. |
Заліць баравікі гарачай вадой на 20 хвілін. Працадзіць і нарэзаць буйнымі кавалачкамі. |
Спачатку пакласці сушоныя грыбы ў гарлач з 275 мл кіпеню і замачыць на 30 хвілін. Тым часам у вялікім рондалі растапіць 50 г сметанкавага масла, дадаць усю падрыхтаваную гародніну, траву і часнык, памешваць на павольным агні, пакуль усё не будзе пакрыта маслам, затым уліць сушоныя грыбы з вадой і 2 л гарачай вады. |
1. Пакіньце 50 грам грыбоў, астатнія парэжце.
2. У рондалі разагрэйце 4 сталовыя лыжкі аліўкавага алею, дадайце нарэзаную цыбулю-парэю і грыбы, накрыйце вечкам і смажце, памешваючы, 15 хвілін да мяккасці. |
Гарох замачыць на ноч у халоднай вадзе, прамыць, заліць халоднай вадой, варыць да мяккасці, 30 хвілін. Бульбу ачысціць і дробна парэзаць. |
Цыбулю рэпчатую і часнык ачысціць, дробна пасекчы. Перац чылі вымыць, ачысціць ад насення і дробна нарэзаць. У алеі падсмажыць цыбулю, часнык, частку чылі і нацёрты імбірны корань каля 3 хвілін. |
Ў разагрэты рондаль з тоўстым дном наліць алей, выкласці дробна пасечаную гародніну і пратушыць 5-7 хвілін да мяккасці. |
Ачысціце яблыкі і гарбуз, выдаліце асяродак, нарэжце буйнымі кавалкамі. Імбір трэба ачысціць і дробна пакрышыць. Абліце разынкі кіпенем і замачыце. |
Вымыйце гарбузы, нарэжце кубікамі і пасыпце соллю, пасля чаго пакіньце на гадзіну ў друшляку. |
Гарбуз і моркву нарэжце маленькімі кубікамі і рыхтуйце ў рондалі ў растопленым смятанкавым масле, зачыніўшы вечка, на моцным агні, памешваючы, 10 хвілін. |
Вычышчаны ад асяродку і лупіны гарбуз, вычышчаную бульбу наразаю буйнымі кавалкамі і выкладваю на бляху, прысольваю, апырскваю аліўкавым алеем і адпраўляю, у нагрэтую да 200 градусаў духоўку на 30 хвілін, ці пакуль гародніна не стане мяккай. |
Фісташкі ачысціць ад шкарлупіны, абліць кіпенем і вызваліць ад скуркі. Даць астыць, злёгку абсмажыць на сухой патэльні. |
Разагрэйце масла на сярэднім агні ў непрыгараючым рондалі. Пакладзіце туды цыбулю, моркву, салеру і арэхі і тушыце, пакуль гародніна не стане мяккай. |
1. Змяшайце ўсе інгрэдыенты ў блендэры.
2. Пасля гэтага дадайце нарэзаныя дробнымі кубікамі авакада, агурок і жоўты перац |
Грыбы адварыць, адкінуць на друшляк, адвар працадзіць. Дробна нашаткаваную цыбулю патушыць на сметанкавым масле. Грыбы нарэзаць саломкай і дадаць да цыбулі. |
Замачыце сухі гарох на 8-10 гадзін. У вялікім рондалі трохі патушыце ў масле часнык і цыбулю. Дадайце гарох, 4 шклянкі вады, соус, перац. |
У блендэры змяшайце арэхі, часнык, перац чылі, палову кветкавай капусты і чырвонага перцу, вінаградны алей, 2 памідора, соль, кроп, цыбулю, авакада, насенне каляндры, ваду і цытрынавы сок. |
Бульбачку нарэзаць невялікімі кубікамі і абсмажыць у сумесі аліўкавага алею і сметанкавага масла (па 50 г таго і другога). |
|