-арэхі грэцкія тоўчаныя - 6 ст. лыжак
-часнык - 2 зубчыка
-перац чылі - 1 шт.
-перац чырвоны свежы - 1 шт.
-капуста кветкавая - 1,5 шт.
-алей вінаградны - 100 мл
-памідоры рымскія - 6 шт.
-соль - па густу
-цыбуля рэпчатая - ¼ галоўкі
-авакада - ½ шт.
-семена каляндры - 1 ст. лыжка
-вада - 600 мл
-цытрыны - 1 шт.
-кроп - 1 пучок
1. У блендэры змяшайце арэхі, часнык, перац чылі, палову кветкавай капусты і чырвонага перцу, вінаградны алей, 2 памідора, соль, кроп, цыбулю, авакада, насенне каляндры, ваду і цытрынавы сок.
2. Пераліце ў міску і дадайце дробна нарэзаныя памідоры, кветкавую капусту, чырвоны перац і кроп
|