Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГАРОХАВЫ СУП З АРЭХАМІ

    -пятрушка (зеляніна) - для ўпрыгожвання

    -мука - 2 ст. л.

    -соль - па густу

    -30 г топленага масла

    -200 г бульбы

    -100 г рэпчатай цыбулі

    -перац свежазмелены - па густу

    -50 г грэцкіх арэхаў

    -100 г гароху

     

    Гарох замачыць на ноч у халоднай вадзе, прамыць, заліць халоднай вадой, варыць да мяккасці, 30 хвілін.

    Бульбу ачысціць і дробна парэзаць. Алей разагрэць на патэльні, злёгку падсмажыць на ім муку. Грэцкія арэхі растаўчы.

    Дадаць у рондаль з рыхтуемым гарохам бульбу, цыбулю, муку і арэхі. Варыць да гатовасці. Падаць, пасыпаўшы зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 245 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar