-кеш’ю - 10 штук
-цыбуля-шалот - 4 шт.
-часнык - 2 зубчыка
-соль - па густу
-перац белы молаты - па густу
-куркума - 1 гарбатная лыжка
-імбір - 5 г
-сок лайма - 1 ст. лыжка
-трава цытрынавая - 2 шт.
-ялавічына з косткамі - 500 г
-рыс - 50 г
-цыбуля-парэя - 1 шт.
-яйка курынае - 2 шт.
-перац чылі чырвоны - 1 шт.
1. Злучыць арэхі кеш’ю, часнык, соль, перац, імбір і куркуму і здрабніць у блендэры да атрымання аднастайнай масы.
2. Заліць атрыманую пасту вадой, дадаць мяса і сорга. Апырскаць сокам лайма і давесці да кіпення.
3. Змалоць у кавамолцы нешліфаваны рыс і дадаць у суп. Варыць да поўнай гатовасці мяса 1,5-2 гадзіны, дадаўшы цыбулю-шалот. За 20 хвілін да гатовасці дадаць у суп цыбулю-парэю, нарэзаную тонкімі кольцамі.
4. Сварыць укрутую яйкі, нарэзаць лустачкамі і злучыць з супам. Разліць па талерках і ўпрыгожыць вострым чылі
|