-гарбуз (кансерваваны, непадсалоджаны, без запраў) – 500 г
-фундук (здробнены) - 1/2 шклянкі
-цыбуля-парэя (нашаткаваная, белая частка) - 1 шт.
-морква (кубікамі) - 2 шт.
-салера (кубікамі) - 1 шт.
-алей - 1 ст.л.
-гароднінны ці курыны булён - 4 шклянкі
-соль - па густу
-перац - па густу.
Разагрэйце масла на сярэднім агні ў непрыгараючым рондалі. Пакладзіце туды цыбулю, моркву, салеру і арэхі і тушыце, пакуль гародніна не стане мяккай.
Дадайце гарбуз, а затым і булён. Кіпеціце 10 хвілін. Пакладзіце заправу па густу і падавайце
|