Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    РЫБНЫ СУП З СЫРАМ, ГРЭЧКАЙ І КЕДРАВЫМІ АРЭХАМІ

    -кансервы рыбныя - 1 бан.

    -крупа грачаная - 100 г

    -сыр плаўлены - 150 г

    -арэх кедравы - 50 г

    -цыбуля рэпчатая- 1 шт

    -бульба - 3 шт

    -морква - 1 шт

    -рыс - 100 г

    -соль,

    -перац.

     

    Бульбу нарэзаць брусочкамі. Сыр ўзбіць у блендэры разам з кедравым арэхам. Цыбулю дробна пасекчы.

    Моркву нацерці на тарцы. У кіпячую ваду пакласці грэчку і рыс. Варыць амаль да гатовасці.

    Моркву і цыбулю абсмажыць з даданнем алею. У суп дадаць зажарку, бульбу і рыбу. Пасаліць, паперчыць.

    Варыць да гатовасці бульбы. За 5 хвілін да гатовасці, памешваючы суп, дадаць сыр.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 227 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar