-кансервы рыбныя - 1 бан.
-крупа грачаная - 100 г
-сыр плаўлены - 150 г
-арэх кедравы - 50 г
-цыбуля рэпчатая- 1 шт
-бульба - 3 шт
-морква - 1 шт
-рыс - 100 г
-соль,
-перац.
Бульбу нарэзаць брусочкамі. Сыр ўзбіць у блендэры разам з кедравым арэхам. Цыбулю дробна пасекчы.
Моркву нацерці на тарцы. У кіпячую ваду пакласці грэчку і рыс. Варыць амаль да гатовасці.
Моркву і цыбулю абсмажыць з даданнем алею. У суп дадаць зажарку, бульбу і рыбу. Пасаліць, паперчыць.
Варыць да гатовасці бульбы. За 5 хвілін да гатовасці, памешваючы суп, дадаць сыр.
|