-гарох - 1 шкл.
-часнык - 3 зубчыка
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-соевы соус - 2 ст.л.
-чылі - 1/2 г.л.
-арахіс (сечаны) - 1/4 шкл.
-зялёная цыбуля (сечаная) - 1/4 шкл..
Замачыце сухі гарох на 8-10 гадзін. У вялікім рондалі трохі патушыце ў масле часнык і цыбулю.
Дадайце гарох, 4 шклянкі вады, соус, перац. Варыце пад вечкам на павольным агні да гатовасці гароху, прыблізна 3 гадзіны.
Растаўчыце гарох таўкачом ці здрабніце ў блендэры, каб атрымалася пюрэ. Пасыпце арахісам і цыбуляй.
|