Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    КРЭМ-СУП З РУКОЛАЙ І КЕДРАВЫМІ АРЭШКАМІ

    -гарбуз - 1 шт.

    -булён курыны - 500 мл

    -цыбуля - 1 галоўка

    -сліўкі 10%-выя - 150 мл

    -рукола - па густу

    -арэхі кедравыя - 50 г

    -арэх мушкатавы - 1 гарбатная лыжка

     

    1. Пачысціце гарбуз: ачысціце ад лупіны і семечак. Нарэжце буйнымі кавалкамі, кіньце ў булён. Вада павінна пакрываць гарбуз цалкам, калі булёна бракуе - даліце вады.Пастаўце варыцца хвілін на 20-25 (у гарбуз павінен лёгка ўваходзіць відэлец).

    2. Зліце 3/4 вады - тады суп атрымаецца.

    3. Ўзбіце блендэрам у пюрэ, дадайце сліўкі, мушкатавы арэх, соль, перац і пастаўце на агонь на пару хвілін - як толькі суп пачне булькаць, адразу здымайце - нельга даваць яму закіпаць. Руколу і кедравыя арэшкі кідаць непасрэдна ў талеркі

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar