Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БУЛЬБЯНА-ЧАСНЫЧНЫ СУП СА ШЧАЎЕВЫМ ПЕСТО

    -бульба маладая - 1 кг

    -цыбуля-парэя - 2 сцябла

    -цыбуля шалот - 4 галоўкі

    -часнык - 4 зубчыка

    -шчаўе - 300 г

    -каньяк - 200 мл

    -мадэра - 200 мл

    -булён курыны - 1,5 л

    -алей аліўкавы - 150 мл

    -масла сметанкавае - 50 г

    -цукар карычневы - 20 г

    -сыр пармезан - 30 г

    -арэхі кедравыя - 20 г

    -пятрушка - па густу

    -мята свежая - па густу

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

     

    1. Бульбачку нарэзаць невялікімі кубікамі і абсмажыць у сумесі аліўкавага алею і сметанкавага масла (па 50 г таго і другога).

    2. Дадаць дробна нарэзаную цыбулю-парэю і смажыць, памешваючы, прыкладна пяць хвілін. Пасля чаго пакласці здробнены часнык і рыхтаваць яшчэ хвіліну. Уліць мадэру і каньяк, высыпаць цукар і тушыць дзве хвіліны, пасля чаго дадаць булён і варыць яшчэ пятнаццаць-дваццаць хвілін.

    3. Нарэзаць цыбулю-шалот тонкімі паўколамі, пакласці на бляху, апырскаць алеем і запякаць у разагрэтай да 180 градусаў духоўцы пятнаццаць хвілін, каб цыбуля ператварылася ў чыпсы.

    4. Для соусу песто ў блендэры змяшаць аліўкавы алей, шчаўе, мяту, арэшкі і пармезан.

    5. Ператварыць суп у густое пюрэ. Падаваць, заправіўшы цыбульнымі чыпсамі і песто.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar