Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГАРБУЗОВЫ КРЭМ-СУП З КАРАМЕЛІЗАВАНЫМИ ФІСТАШКАМІ

    -гарбуз - 800 г

    -фісташкі - 150 г

    -цукар - 2 ст. лыжкі

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -часнык - 2 зубчыка

    -масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі

    -кары-парашок жоўты - 1 гарбатная лыжка

    -соус соевы - 2 ст. лыжкі

    -булён курыны - 400 мл

    -перац чорны молаты - па густу

     

    1. Фісташкі ачысціць ад шкарлупіны, абліць кіпенем і вызваліць ад скуркі. Даць астыць, злёгку абсмажыць на сухой патэльні.

    2. Цукар растапіць у падыходным посудзе на сярэднім агні, дадаць фісташкі і рыхтаваць, памешваючы, пакуль яны не пакрыюцца карамеллю.

    3. Зняць з агню, выкласці фісташкі на сподак, даць астыць.

    4. Апельсін абліць кіпенем, абсушыць, акуратна і вельмі тонка зрэзаць цэдру, нарэзаць яе тонкімі палоскамі.

    5. З мякаці апельсіна выціснуць сок.

    6. Цыбулю і часнык ачысціць і дробна нарэзаць.

    7. Гарбуз ачысціць ад лупіны і насення, мякаць нарэзаць буйнымі кубікамі.

    8. Алей разагрэць у рондалі, ўсыпаць парашок кары, дадаць цыбулю і часнык, злёгку падрумяніць на сярэднім агні.

    9. Пакласці ў рондаль гарбуз і таксама злёгку падрумяніць, памешваючы.

    10. Ўліць апельсінавы сок, соевы соус і гарачы булён, заправіць перцам.

    11. Накрыць рондаль вечкам і рыхтаваць на слабым агні, пакуль гарбуз не стане мяккім, прыкладна 15-20 хвілін.

    12. Пюрыраваць суп у блендэры, яшчэ раз заправіць. Разліць па талерках і ўпрыгожыць фісташкамі і апельсінавай цэдрай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 198 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar