Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    КУРЫНЫ СУП З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ

    -2.5 л - вада

    -0.5 шт. - корань салеры

    -2 ст. л. - крупа кукурузная

    -4 шт. - курыная галёнка

    -1 шт. – цыбуля рэпчатая

    -1 шт. - цыбуля-парэя

    -50 г - арэхі грэцкія

    -1 дробка - перац чорны молаты

    -0.5 пучка - пятрушка свежая

    -2 дробкі - соль

    - 0.5 пучка - кроп свежы

     

    Крок 1 Для падрыхтоўкі курынага супу спатрэбіцца цыбуля-парэя, рэпчатая цыбуля, невялікі корань салеры, 4 курыных галёнкі, паўшклянкі грэцкіх арэхаў, зеляніна і кукурузныя крупы.

    Крок 2 Галёнкі добра памыць, заліць 2-2,5 літрамі халоднай вады, давесці да кіпення і варыць 30 хвілін на павольным агні, здымаючы пену.

    Крок 3 Корань салеры ачысціць і нарэзаць тонкай саломкай, рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць, белую частку цыбулі-парэі нарэзаць паўколамі.

    Крок 4 Грэцкія арэхі здрабніць у ступцы ў дробку.

    Крок 5 Праз 30-40 хвілін кіпення булёна дадаць гародніну і арэхі - варыць усё на павольным агні 15 хвілін.

    Крок 6 Кукурузную муку заліць 100 мл халоднай вады і добра размяшаць.

    Крок 7 Дадаць ў суп дробна парэзаную зеляніну, разведзеную кукурузную муку, соль і чорны молаты перац па густу, давесці да кіпення і варыць 1 хвіліну.

    Крок 8 Затым рондаль зняць з агню і даць настаяцца 5-10 хвілін. Падаваць суп прысыпаўшы зелянінай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar