-міндаль - 150 г
-часнык - 3 зубчыка
-хлеб белы - 200 г
-воцат вінны чырвоны - 3 ст. лыжкі
-алей аліўкавы - 6 ст. лыжак
-жаўток яечны - 3 шт.
-цукар - 1 ст. лыжка
-вінаград - 200 г
1. Злучыце міндаль, часнык і чэрствы хлеб. Здрабніце ў блендэры.
2. Узбіце аліўкавы алей з воцатам, дадайце яечныя жаўткі і цукар.
3. Злучыце інгрэдыенты і заліце халоднай вадой. Пасаліце, паперчыце. Пастаўце на 1 гадзіну ў халадзільнік.
4. Пасыпце суп сечанымі міндальнымі арэхамі і вінаградам, парэзаным палоўкамі.
|