Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГРЫБНЫ КРЭМ-СУП З КЕДРАВЫМІ АРЭШКАМІ

    -грыбы свежыя - 550 г

    -алей аліўкавы - 6 ст. лыжак

    -цыбуля-парэя - 1 штука

    -мука кукурузная - 1 ст. лыжка

    -малако казінае - 500 мл

    -булён курыны - 1 л

    -цытрына- 1 штука

    -арэхі кедравыя - 1 гарбатная лыжка

    -сліўкі 48%-выя - 6 гарбатных лыжак

     

    1. Пакіньце 50 грам грыбоў, астатнія парэжце.

    2. У рондалі разагрэйце 4 сталовыя лыжкі аліўкавага алею, дадайце нарэзаную цыбулю-парэю і грыбы, накрыйце вечкам і смажце, памешваючы, 15 хвілін да мяккасці.

    3. Дадайце кукурузную муку, перамяшайце 1 хвіліну, затым дадайце малако і булён. Давядзіце да кіпення, паменшыце агонь, накрыйце вечкам і варыце 30-40 хвілін.

    4. Пераліце суп у блендэр і ўзбіце да аднастайнага стану. Вярніце ў рондаль і дадайце цытрынавы сок, соль і перац.

    5. Тонка нарэжце пакінутыя грыбы.

    6. Разагрэйце пакінуты алей ў патэльні і дадайце грыбы і кедравыя арэшкі. Рыхтуйце некалькі хвілін, пакуль грыбы не стануць мяккімі і арэшкі румянымі. Дадайце ў суп і падавайце, упрыгожыўшы кожную талерку сліўкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar