Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    НІШЧЫМНЫ САЧАВІЧНЫ СУП З АРЭХАМІ І ГРЫБАМІ

    -сачавіца зялёная - 1 пакуначак 100 г.;

    -бульбачка - 3 шт.;

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.;

    -часнык - 1-2 зубка;

    -морква - 1 шт.;

    -грыбы - 150-200 г;

    -грэцкія арэхі - 5-6 штук;

    -мушкатавы арэх;

    -зеляніна пятрушкі;

    -алей;

    -соль;

    - перац;

    -заправы.

     

    • Сварыць зялёную сачавіцу да поўнай гатовасці.

    • Пакуль сачавіца варыцца, ёсць час падрыхтаваць астатнія прадукты: нарэзаць саломкай цыбулю, моркву нацерці на буйнай тарцы, грыбы таксама нарэзаць саломкай.

    Разагрэйце патэльню з алеем, пакладзіце гародніну ўсю адразу і рыхтуйце на сярэднім агні да мяккасці, можна трохі падрумяніць.

    • Ачысціце і нарэжце кубікамі бульбачку. Арэхі трэба здрабніць, я тру іх на тарцы - труцца яны лёгка, і атрымліваецца дробная аднастайная арэхавая дробка.

    • Закіпеціце ваду ці гароднінны булён, дадайце бульбачку кубікамі, запраўце мушкатавым арэхам.

    Варыце некалькі хвілін, да мяккасці - невялікія кубікі бульбачкі будуць гатовыя хутка. Дадайце гароднінную смажанку.

    • Дадайце сачавіцу ў суп, давядзіце да кіпення. Як закіпіць, запраўце часныком і здробненымі грэцкімі арэхамі. Пасыпце пятрушкай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar