Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    КРЭМ-СУП З БАРАВІКОЎ

    -грыбы белыя сушоныя - 20 г

    -масліны - 200 г

    -філе анчоуса - 3 шт.

    -каперсы - 1 гарбатная лыжка

    -алей аліўкавы - 4 ст. лыжкі

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -шампіньёны - 500 г

    -чабор - 4 сцябла

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі

    -віно белае сухое - 100 мл

    -арэхі кедравыя - 2 ст. лыжкі

    -сліўкі - 100 мл

    -багет французскі - 8 шт.

     

    1. Баравікі замачыце ў 250 мл гарачай вады прыкладна на 30 хвілін. Для падрыхтоўкі тапенады (праванскай прыправы з маслін, анчоусаў, каперсаў) выдаліце з маслін костачкі. Анчоусы памыйце і папрамакайце насуха. Змяшайце блендэрам да кансістэнцыі пасты масліны, каперсы, анчоусы з 1-2 сталовымі лыжкамі аліўкавага алею. Пасаліце, паперчыце.

    2. Шампіньёны ачысціце і прамыйце. Некалькі грыбоў адкладзіце, астатнія дробна нарэжце. Чабор прамыйце, абарвіце лісцікі. Цыбулю ачысціце, дробна пасечыце. Баравікі адцісніце, ваду ад грыбоў захавайце.

    3. Разагрэйце ў рондалі 1 сталовую лыжку алею і абсмажце шампіньёны і баравікі. Дадайце цыбулю і палову чабора. Запраўце соллю і перцам. Ўліце ваду ад грыбоў, віно і 600 мл. вады. Давядзіце да кіпення, зачыніце вечкам і варыце прыкладна 15 хвілін.

    4. Адкладзеныя шампіньёны нарэжце тонкімі лустачкамі. Арэхі абсмажце на патэльні без масла да залацістага колеру, затым выкладзіце. Разагрэйце на патэльні 2 сталовыя лыжкі сметанкавага масла і абсмажце кавалачкі багета да залацістай скарыначкі з кожнага боку. Нашмаруйце на кавалачкі хлеба пасту з маслін.

    5. Ў суп ўліце сліўкі. Блендэрам здрабніце суп да кансістэнцыі пюрэ. Запраўце соллю і перцам. Разліце суп па талерках, упрыгожце шампіньёнамі, арэхамі і лісцікамі чабора. Падавайце на стол разам з тостамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar