Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГАРБУЗА З КРЭВЕТКАМІ, ПЕСТО І БЕЛЫМ ВІНОМ

    -гарбуз - 500 г

    -віно белае сухое - 300 мл

    -булён гароднінны - 400 мл

    -базілік - 50 г

    -арэхі кедравыя - 20 г

    -крэветкі - 12 штук

    -часнык - 4 зубчыка

    -алей аліўкавы - 100 мл

    -алей - 50 мл

    -цыбуля чырвоня - ½ галоўкі

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -малако какосавае - 100 мл

     

    1. На алеі да мяккасці абсмажыць дробна насечаную цыбулю. Дадаць да яе нарэзаны маленькімі кубікамі гарбуз і смажыць іх разам з цыбуляй, памешваючы, пяць-сем хвілін, пасля чаго заліць віном і гароднінным булёнам, дачакацца, пакуль суп закіпіць, і варыць яго на павольным агні пятнаццаць хвілін.

    2. Дадаць у суп какосавае малако і вычышчаныя крэветкі, пасаліць, паперчыць і варыць яшчэ тры хвіліны. За гэты час у блендэры зрабіць з базіліка, часныку, аліўкавага алею і кедравых арэшкаў соус песто.

    3. Зняць суп з агню, перамяшаць яго з песто і падаваць. Добра паводзіць сябе ў гэтым рэцэпце белы савіньён. Асабліва каліфарнійскі

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 236 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar