-4-5 моркваў
-1 цыбуліна
-1 г.л. кропу (пажадана высушанага)
-4-5 кубкаў курынага булёна
-1/2 кубка свежага кропу
-1/2 кубка пятрушкі
-1 ст.л. здрабнёных кедравых арэхаў (ці іншых арэхаў)
-1 зубчык часныку
-1 ст..л. цёртага сыра
-1-2 ст..л. аліўкавага алею
-соль- па густу
-перац - па густу
Пасмажце на масле нарэзаную цыбулю, затым дадайце моркву, высушаны кроп і курыны булён. Дайце супу пакіпець паўгадзіны.
Размягчыце моркву блендэрам. Здрабніце для соусу кроп, пятрушку, арэх, часнык і сыр і дабаўце яшчэ аліўкавы алей.
|