Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГАРОДНІННЫ СУП З АРЭХАМІ

    -капуста (свежая ці квашаная - з квашанай суп будзе з кіслінкай) - 1 шкл. (аб'ём шклянкі 300 мл)

    -1 вялікая цыбуліна

    -1 невялікая морква

    -рыс круглы - 3 ст.лыжкі

    -арэхі (смачна з грэцкімі, з міндалем) - прыкладна 100-150 г

    -1 свежы памідор без скуркі ці 1 ст.лыжка таматавай пасты -2 літра кіпеню

    -соль,

    -чорны молаты перац,

    -палова гарбатнай лыжкі праванскай травы

    -добры пучок зеляніны (ў гэты раз чарэмшына) для запраўкі

    - смятана,

    -сліўкі

    -алей - 3 ст.лыжкі

     

    Ў разагрэты рондаль з тоўстым дном наліць алей, выкласці дробна пасечаную гародніну і пратушыць 5-7 хвілін да мяккасці. Дадаць дробна пасечаны памідор ці таматавую пасту і перамяшаць.

    Патушыць яшчэ пару хвілін. Дадаць рыс і ўліць ваду. Варыць суп на сярэднім агні прыкладна 15-17 хвілін да гатовасці рысу. У коўш блендэра пакласці прамытыя арэхі, пасечаную зеляніну і 2-3 палавіны супавай гушчы.

    Узбіць да аднастайнага пюрэ. Суп выключыць, дадаць супавую гушчу-пюрэ і перамяшаць. Разліць па талерках. у не нішчымныя дні заправіць смятанай ці сліўкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar