Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    КРЭМ-СУП З КВЕТКАВАЙ КАПУСТАЙ З АРЭХАМІ

    -капуста кветкавая - 500 г

    -морква - 1 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -бульба - 1 шт.

    -малако - 1 шкл.

    -булён гароднінны - 1 л

    -зеляніна - 1 пучок

    -куркума - 1 гарбатная лыжка

    -арэх мушкатавы - па густу

    -гхі - 1 ст. лыжка

    -перац чылі - 1 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -фундук - 50 г

    -семечкі гарбуза вычышчаныя - 15 г

    -семена лёну - 15 г

    -мука пшанічная - 1 ст. лыжка

    -жаўток яечны - 1 штука

    -алей аліўкавы - 4 ст. лыжкі

    -кунжут - 15 г

     

    1. Рыхтуем булён (калі няма гатовага). Чысцім гародніну. Капусту разбіраем на суквецці. Моркву націраем. Бульбу наразаем дробнымі кубікамі. Цыбулю наразаем, як зручна.

    2. На патэльню кладзём гхі, пасеруем перац чылі, дадаем часнык, куркуму, добра размешваем. Дадаем цыбулю, ізноў размешваем (чылі перац вымаем). Пасля разводзім аліўкавым алеем і дадаем моркву. Змешваем. Тушым хвілін 5.

    3. У халодным малацэ размешваем муку, потым дадаем яечныя жаўткі, узбіваем да аднастайнай масы і даліваем сумесь у патэльню.

    4. Зараз у патэльню кладзём яшчэ капусту, разабраную на дробныя суквецці. Тушым на маленькім агні, пакуль капуста не стане зусім мяккай. Пры неабходнасці даліваем у патэльню булён.

    5. Арэхі, семечкі і насенне перамолваем з дапамогай кавамолкі ці блендэра (можна дробна нарэзаць і расцерці ў ступцы - так больш зберажэцца карысных рэчываў). Пасля дадаем ў патэльню, дзе тушыцца капуста, змешваем.

    6. Калі капуста будзе гатовая, усё змесціва пераліваем у рондаль і даводзім булёнам (самі рэгулюйце, як падабаецца). Далей солім, калі ёсць такая неабходнасць, і, калі суп закіпіць, выключаем.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar