Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    КУКУРУЗНЫ КРЭМ-СУП З КАРЫ І КАКОСАМ

    -булён курыны - 500 мл

    -паста кары чырвоная - 150 г

    -кукуруза кансерваваная - 200 г

    -катахі кукурузы - 2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -морква - 1 шт.

    -алей - 30 мл

    -перац чылі чырвоны - па густу

    -какос - 1 штука

     

    1. Можна ўзяць гатовую сумесь кары, але я прапаную зрабіць яе самім, для гэтага ў ступцы перамалоць кумін, каляндру, часнык, чырвоны чылі перац, куркуму, імбір і алей, атрымаецца кары-паста, колер і вастрыню можна рэгуляваць колькасцю чылі. Калі бярэце гатовую сумесь запраў, проста змяшайце яе з алеем да кансістэнцыі пасты.

    2. У рондальчыку на кунжутным алеі падсмажыць дробнанарэзаныя моркву і цыбулю, дадаць пасту кары, абсмажыць пару хвілін, дадаць кукурузу са слоіка разам з сокам, дробнанарэзаны какос і курыны булён, давесці да кіпення і варыць 5 хвілін.

    3. Пераліць у блендэр ці прама ў рондалі ручным ўзбіць усё да практычна аднастайнай кансістэнцыі.

    4. З вараных катахоў зрэзаць зерне і, не падзяляючы іх на асобныя зярняткі, проста паламаць у рондаль да супу.

    5. Сервіраваць, упрыгожыўшы зверху тонкімі кавалачкамі чырвонага чылі перцу. Калі крэм-суп атрымліваецца моцна густым, ўліце яшчэ курынага булёна і давядзіце да кіпення, перамяшаўшы. Кары дадавайце па густу, колькасць у рэцэпце паказана.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar