Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    НІШЧЫМНЫ СУП З ФАСОЛЛЮ І АРЭХАМІ

    - 1 шкл. фасолі;

    - 3 - 4 шт. бульбы сярэдняга памеру;

    - 1 сярэдняя цыбуліна;

    - 1 морква сярэдняга памеру;

    - 4 грэцкіх арэха;

    - 3 ст. л. алею;

    - чорны молаты перац - па густу;

    - соль - па густу;

    - лаўровы ліст;

    - кроп.

     

    Фасоль замочваем у гарачай вадзе на 30 хвілін (можна замачыць у халоднай на 3-4 гадзіны). Затым зліваем ваду.

    У рондаль наліваем 2 літра халоднай вады, выкладваем фасоль. Варым 1,5-2 гадзіны з моманту закіпання на павольным агні пры зачыненым вечку да гатовасці фасолі.

    Бульбу прамываем вадой, чысцім, наразаем кубікамі. Выкладваем бульбу да фасолі. Калі бульба закіпіць, кладзем у суп лаўровы ліст і солім.

    Працягваем варыць на павольным агні. Пакуль варыцца бульба, наразаем дробнымі кубікамі цыбулю, шаруем на буйнай тарцы моркву.

    У патэльню наліваем алей, выкладваем цыбулю, абсмажваем да празрыстасці. Да цыбулі выкладваем моркву, абсмажваем на павольным агні да гатовасці.

    Калі бульба гатова, выкладваем у рондаль смажанку з цыбулі і морквы, праварваем 5 хвілін. Арэхі здрабняем (дробна). Кладзем арэхі ў суп.

    Перчым. Пасыпаем дробна нарэзаным кропам. Вымаем лаўровы ліст. Даем настаяцца 30 хвілін і больш. Нішчымны суп з фасоллю і арэхамі гатовы!!!

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar