Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГАРБУЗА І МОРКВЫ

    -мякаць гарбуза - 300 г

    -сліўкі 20%-выя - 100 мл

    -морква - 2 штукі

    -разынкі - 75 г

    -арэхі грэцкія - 75 г

    -масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі

    -соль - па густу

    -перац белы молаты - па густу

     

    1. Ачысціць гарбуз і моркву, нарэзаць невялікімі кубікамі.

    2. Растапіць у рондалі 1 сталовую лыжку сметанкавага масла. На сярэднім агні тушыць гародніну 10 хвілін.

    3. Уліць у рондаль 1 шклянку гарачай вады і варыць яшчэ 10 хвілін. Затым усё здрабніць у блендэры. Вярнуць суп у рондаль, дадаць слівак, соль, белы перац. Памешваючы, патрымаць на павольным агні яшчэ 4-5 хвілін.

    4. Прамыць разынкі, здрабніць арэхі. Абсмажыць разынкі і арэхі на пакінутым сметанкавым масле. Дадаць у суп. Замест грэцкіх арэхаў можна выкарыстоўваць кедравыя.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar