-бульба - 250 г
-салера - 200 г
-морква - 100 г
-цыбуля-парэя - 80 г
-алей- 50 г
-арэхі - па густу
-часнык - па густу
Бульбу чысцім і дробна наразаем кубікамі. Затым кладзем кубікі ў ёмістасць і заліваем кіпенем, пасля чаго ставім на агонь і даводзім да кіпення.
Чысцім ад лупіны моркву і салеру і наразаем дробнай саломкай, цыбулю-парэю дробна шаткуем.
Падрыхтаваныя інгрэдыенты пасіруем на алеі. Затым, калі бульба сварыцца, дадаем падрыхтаваную гародніну, варым яшчэ 1-2 хвіліны і запраўляем расцёртымі з часныком арэхамі.
|