Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037
    Паказана матэрыялаў: 451-500
    Старонкі: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 21 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Разагрэйце аліўкавы алей ў рондалі. Пакладзіце дробна нарэзаную цыбулю-парэй і патушыце 6 хвілін да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    У гарбуза абрэзаць вечка. Спачатку адлучыць ад мякаці семечкі і валокны, затым выдаліць іх. Пасля гэтага лыжкай з вострым канцом паступова выскрабці мякаць гарбуза, імкнучыся не пашкодзіць яго скарыначку

    Першыя стравы | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз і бульбу ачысціць ад лупіны, прамыць, нарэзаць тонкімі лустачкамі, пакласці ў рондаль, заліць 3-4 шклянкамі вады, дадаць соль, цукар, сталовую лыжку масла і паставіць варыць на слабым агні на 25-30 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі гарбуза, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі і прыпусціць.

    Першыя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Спелы гарбуз ачысціць ад скуркі і мякаці, нарэзаць кавалачкамі, сварыць у вадзе да мяккасці і працерці праз сіта.

    Першыя стравы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Лапшу адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць. Дадаць нацёрты на буйнай тарцы гарбуз, моркву, кефір, мёд, ванілін, зеляніну кінзы Ўсё перамяшаць і падаць да стала

    Першыя стравы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць 1 вычышчаны і парэзаны гарбуз, 1/2 пяра цыбулі-парэі, 40 г парэзаных карэньчыкаў каляндры і 2 парэзаныя цыбуліны шалота у вялікім рондалі.

    Першыя стравы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны ад скуркі і насення гарбуз наразаюць лустачкамі, заліваюць часткай малака і прыпускаюць у зачыненым посудзе на слабым агні з даданнем солі.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Духоўку разагрэць да 180 градусаў. Гарбуз ачысціць, выдаліць зерні і нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    У кіпячую смятану пакласці тонка нашаткаваныя рэпчатыя цыбуліны, варыць да паўгатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Кветкі гарбуза вымыць і здрабніць. Цыбулю насекчы, памідоры ачысціць і працерці.

    Першыя стравы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаныя маленькімі кубікамі грыбы, цыбулю і пятрушку тушыць у масле. Гарбуз і бульбу нарэзаць брусочкамі, апусціць у гарачы булён ці ваду і варыць амаль да поўнай гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны ад скуркі і насеннага гнязда гарбуз нарэзаць, пакласці ў рондаль, уліць 3/4 л вады, дадаць карыцу, гваздзічку і цытрынавую лупіну і сварыць да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    З журавін выціснуць сок. Жамерыны заліць вадой, праварыць, працадзіць, у адвар дадаць рэзкія затаўкі, цукар, цёрты гарбуз і варыць да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пакласці ў падсолены мясны булён і адварыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса ялавічнае адлучыць ад костак, прапусціць праз мясасечку. У фарш дадаць сырыя яйкі, соль, перац чорны, дробна нарэзаную цыбулю і зеляніну (можна сушоную), перамяшаць і з атрыманай масы скруціць шарыкі велічынёй з грэцкі арэх.

    Першыя стравы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць ад валокнаў, нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пакласці ў рондаль з падсоленай вадой, дадаць галоўку рэпчатай цыбулі і зеляніну пятрушкі, паставіць на агонь.

    Першыя стравы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз разрэзаць на невялікія кавалачкі, патушыць з невялікай колькасцю солі, а затым працерці скрозь сіта. Умяшаць у атрыманае пюрэ пару сталовых лыжак мукі (муку папярэдне разбоўтаць у палове шклянкі вады, каб не было камякоў).

    Першыя стравы | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз пачысціць, нарэзаць кубікамі, заліць вадой, сварыць. Працерці праз сіта.

    Першыя стравы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць, выдаліць насенне і валокны, нарэзаць невялікімі кавалачкі і паставіць варыцца ў падсоленым мясным булёне.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Мясны фарш разводзяць да сярэдняй гушчыні смятаны халоднай вадой, дадаюць сечаную рэпчатую цыбулю, нашаткаваную саломкай моркву, алей.

    Першыя стравы | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз pазpэзаць на маленькія кавалачкі, патушыць у невялікай колькасці падсоленай вады і пpацеpці праз сіта.

    Першыя стравы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    На алеі абсмажыць дробна нарэзаную цыбуліну, 1 зубок часныку, 1 гарбатную лыжку імбіра-парашка і 1 кг гарбузы, нарэзанай на невялікія кавалачкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціце гарбуз і выдаліце яго асяродак. Мякаць нарэжце кубікамі 2х2 см і адстаўце ў бок. Дробна нашаткуйце цыбулю і часнык; здрабніце лісце чабора.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Сухі гарох замачыць на ноч, затым засыпаць у халодную ваду і варыць да паўгатовасці. .

    Першыя стравы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Вялікім нажом зрэзаць верхнюю частку гарбуза. Выняць мякаць, пакінуўшы пласт таўшчынёй 1 см. Мякаць ачысціць ад насення і нарэзаць кубікамі(400 г).

    Першыя стравы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    У вадзе адварыць вяндліну; калі закіпіць, пасаліць і дадаць частку цыбулі.

    Першыя стравы | Просмотров: 282 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць кубікамі мякаць гарбуза. Ачысціць і нарэзаць кубікамі цыбулю і імбір. Струк перцу нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць мякаць гарбуза кубікамі. Цыбулю нарэзаць кубікамі. Разагрэць у рондалі алей. Патушыць у ім цыбулю, гарбуз і размарын. Уліць булён, накрыць гародніну вечкам і варыць 20 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціце яблыкі. Выміце асяродак і разрэжце на 4 часці. Парэжце на кавалачкі. Ачысціце гарбуз і таксама парэжце.

    Першыя стравы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нагрэць духоўку да 200 С. Гарбуз ачысціць ад лупіны і насення і парэзаць. Пакласці ў форму, папырскаць маслам і запякаць 15-20 хвілін да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць і парэзаць на кавалачкі, у мікрахвалеўцы прагрэць на максімуме 4-6 мін. да мяккасці, блендэрам здрабніць у пюрэ. З паляндвіцы курыцы, базіліка, кропу і яйка змяшаць аднастайную масу, дадаць соль,перац.

    Першыя стравы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць, выдаліць насенне, нарэзаць кубікамі. Пасераваць дробна пасечаную цыбулю у 60 г топленага масла. Дадаць мякаць гарбуза, папярэдне адклаўшы 300 г кубікаў.

    Першыя стравы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць ад скуркі і насення, мякаць нарэзаць кубікамі. Сечаную цыбулю абсмажыць на масле, дадаць 2/3 мякаці гарбуза, патушыць з даданнем вады 20 хвілін, працерці.

    Першыя стравы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць мякаць гарбуза буйнымі кубікамі. Насекчы цыбулю. Разагрэць у высокім рондалі алей, патушыць у ім цыбулю і дадаць гарбуз.

    Першыя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Самы просты - палова гарбуза, палова цыбулі-парэі, булён, соль, перац, любімыя траўкі. Варыць каля гадзіны ці хвілін 20 у хуткаварцы.

    Першыя стравы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Пачніце з курынага булёна. У рондаль пакладзіце курыныя сцёгны, рэпчатую цыбулю, моркву, салеру і перац гарошкам. Заліце 900 мл вады і давядзіце булён да кіпення на павольным агні.

    Першыя стравы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць мякаць гарбуза буйнымі кубікамі. Цыбулю дробна пасекчы. І то і другое патушыць у рондалі ў 1 стал. лыжцы масла. Уліць булён і тушыць у ім гарбуз на працягу 20 хвілін да мяккага стану.

    Першыя стравы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціце, старанна выдаліце семечкі, дробна нарэжце мякаць. У рондалі растапіце сметанкавае масла, пакладзіце нарэзаную мякаць гарбуза і патушыце на павольным агні.
    Першыя стравы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Зрэжце з гарбуза лупіну, нарэжце яе буйна. У вялікім рондалі растапіце сметанкавае масла, у разагрэтае масла дадайце буйна нарэзаную цыбулю, давядзіце яе да празрыстасці і дадайце 1 гарбатную лыжку спецый кары, затым нарэзаны гарбуз.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Корань імбіра ачысціць ад скуркі і нацерці. Узбіць сліўкі з імбірам і да падачы на стол прыбраць у халадзільнік.

    Першыя стравы | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нагрэць алей ў рондалі і абсмажыць цыбулю і бекон на павольным агні на працягу 6-8 хвілін, пакуль цыбуля не стане залацістай. Гарбуз ачысціць ад лупіны і насення.

    Першыя стравы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны ад лупіны і мякаці з семечкамі гарбуз нарэзаць кавалачкамі, паставіць на агонь з 3/4 л вады, карыцай, гваздзікай, цытрынавай цэдрай, сварыць, працадзіць і яшчэ раз праварыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нагрэць масла ў рондалі і абсмажыць цыбулю і бекон на павольным агні на працягу 6-8 хвілін, пакуль цыбуля не стане залацістай. Дадаць гарбуз, моркву і булён.

    Першыя стравы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць мякаць гарбуза буйнымі кубікамі. Цыбулю і імбір ачысціць і дробна пасекчы. Разагрэць у рондалі алей і патушыць у ім цыбулю, гарбуз і імбір.

    Першыя стравы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці гарбуз і цыбулю у вялікі рондаль заліць булёнам. Накрыць вечкам і варыць на працягу 15 хвілін на самым высокім рэжыме магутнасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    3 маленькія гарбузы (усяго 500 г), цыбуліна, струк чырвонага балгарскага перцу,

    Першыя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць і буйна нарэзаць цыбулю. Зрэзаць скурку з гарбуза, выняць семечкі, мякаць нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце масла на сярэднім агні ў рондалі. Пакладзіце цыбулю і тушыце датуль, пакуль яна не стане мяккай.

    Першыя стравы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Аўстралійскі гарбузовы суп вараць так - спачатку гатуюць гароднінны булён

    Першыя стравы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)