Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 451-500 |
Старонкі: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Разагрэйце аліўкавы алей ў рондалі. Пакладзіце дробна нарэзаную цыбулю-парэй і патушыце 6 хвілін да мяккасці. |
У гарбуза абрэзаць вечка. Спачатку адлучыць ад мякаці семечкі і валокны, затым выдаліць іх. Пасля гэтага лыжкай з вострым канцом паступова выскрабці мякаць гарбуза, імкнучыся не пашкодзіць яго скарыначку |
Гарбуз і бульбу ачысціць ад лупіны, прамыць, нарэзаць тонкімі лустачкамі, пакласці ў рондаль, заліць 3-4 шклянкамі вады, дадаць соль, цукар, сталовую лыжку масла і паставіць варыць на слабым агні на 25-30 хвілін. |
Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі гарбуза, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі і прыпусціць. |
Спелы гарбуз ачысціць ад скуркі і мякаці, нарэзаць кавалачкамі, сварыць у вадзе да мяккасці і працерці праз сіта. |
Лапшу адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць. Дадаць нацёрты на буйнай тарцы гарбуз, моркву, кефір, мёд, ванілін, зеляніну кінзы Ўсё перамяшаць і падаць да стала |
Злучыць 1 вычышчаны і парэзаны гарбуз, 1/2 пяра цыбулі-парэі, 40 г парэзаных карэньчыкаў каляндры і 2 парэзаныя цыбуліны шалота у вялікім рондалі. |
Вычышчаны ад скуркі і насення гарбуз наразаюць лустачкамі, заліваюць часткай малака і прыпускаюць у зачыненым посудзе на слабым агні з даданнем солі. |
Духоўку разагрэць да 180 градусаў. Гарбуз ачысціць, выдаліць зерні і нарэзаць дробнымі кубікамі. |
У кіпячую смятану пакласці тонка нашаткаваныя рэпчатыя цыбуліны, варыць да паўгатовасці. |
Кветкі гарбуза вымыць і здрабніць. Цыбулю насекчы, памідоры ачысціць і працерці. |
Нарэзаныя маленькімі кубікамі грыбы, цыбулю і пятрушку тушыць у масле. Гарбуз і бульбу нарэзаць брусочкамі, апусціць у гарачы булён ці ваду і варыць амаль да поўнай гатовасці. |
Вычышчаны ад скуркі і насеннага гнязда гарбуз нарэзаць, пакласці ў рондаль, уліць 3/4 л вады, дадаць карыцу, гваздзічку і цытрынавую лупіну і сварыць да мяккасці. |
З журавін выціснуць сок. Жамерыны заліць вадой, праварыць, працадзіць, у адвар дадаць рэзкія затаўкі, цукар, цёрты гарбуз і варыць да гатовасці. |
Гарбуз нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пакласці ў падсолены мясны булён і адварыць. |
Мяса ялавічнае адлучыць ад костак, прапусціць праз мясасечку. У фарш дадаць сырыя яйкі, соль, перац чорны, дробна нарэзаную цыбулю і зеляніну (можна сушоную), перамяшаць і з атрыманай масы скруціць шарыкі велічынёй з грэцкі арэх. |
Гарбуз ачысціць ад валокнаў, нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пакласці ў рондаль з падсоленай вадой, дадаць галоўку рэпчатай цыбулі і зеляніну пятрушкі, паставіць на агонь. |
Гарбуз разрэзаць на невялікія кавалачкі, патушыць з невялікай колькасцю солі, а затым працерці скрозь сіта. Умяшаць у атрыманае пюрэ пару сталовых лыжак мукі (муку папярэдне разбоўтаць у палове шклянкі вады, каб не было камякоў). |
Гарбуз пачысціць, нарэзаць кубікамі, заліць вадой, сварыць. Працерці праз сіта. |
Гарбуз ачысціць, выдаліць насенне і валокны, нарэзаць невялікімі кавалачкі і паставіць варыцца ў падсоленым мясным булёне. |
Мясны фарш разводзяць да сярэдняй гушчыні смятаны халоднай вадой, дадаюць сечаную рэпчатую цыбулю, нашаткаваную саломкай моркву, алей. |
Гарбуз pазpэзаць на маленькія кавалачкі, патушыць у невялікай колькасці падсоленай вады і пpацеpці праз сіта. |
На алеі абсмажыць дробна нарэзаную цыбуліну, 1 зубок часныку, 1 гарбатную лыжку імбіра-парашка і 1 кг гарбузы, нарэзанай на невялікія кавалачкі. |
Ачысціце гарбуз і выдаліце яго асяродак. Мякаць нарэжце кубікамі 2х2 см і адстаўце ў бок. Дробна нашаткуйце цыбулю і часнык; здрабніце лісце чабора. |
Сухі гарох замачыць на ноч, затым засыпаць у халодную ваду і варыць да паўгатовасці. . |
Вялікім нажом зрэзаць верхнюю частку гарбуза. Выняць мякаць, пакінуўшы пласт таўшчынёй 1 см. Мякаць ачысціць ад насення і нарэзаць кубікамі(400 г). |
У вадзе адварыць вяндліну; калі закіпіць, пасаліць і дадаць частку цыбулі. |
Нарэзаць кубікамі мякаць гарбуза. Ачысціць і нарэзаць кубікамі цыбулю і імбір. Струк перцу нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Нарэзаць мякаць гарбуза кубікамі. Цыбулю нарэзаць кубікамі. Разагрэць у рондалі алей. Патушыць у ім цыбулю, гарбуз і размарын. Уліць булён, накрыць гародніну вечкам і варыць 20 хвілін. |
Ачысціце яблыкі. Выміце асяродак і разрэжце на 4 часці. Парэжце на кавалачкі. Ачысціце гарбуз і таксама парэжце. |
Нагрэць духоўку да 200 С. Гарбуз ачысціць ад лупіны і насення і парэзаць. Пакласці ў форму, папырскаць маслам і запякаць 15-20 хвілін да мяккасці. |
Гарбуз ачысціць і парэзаць на кавалачкі, у мікрахвалеўцы прагрэць на максімуме 4-6 мін. да мяккасці, блендэрам здрабніць у пюрэ. З паляндвіцы курыцы, базіліка, кропу і яйка змяшаць аднастайную масу, дадаць соль,перац. |
Гарбуз ачысціць, выдаліць насенне, нарэзаць кубікамі. Пасераваць дробна пасечаную цыбулю у 60 г топленага масла. Дадаць мякаць гарбуза, папярэдне адклаўшы 300 г кубікаў. |
Гарбуз ачысціць ад скуркі і насення, мякаць нарэзаць кубікамі. Сечаную цыбулю абсмажыць на масле, дадаць 2/3 мякаці гарбуза, патушыць з даданнем вады 20 хвілін, працерці. |
Нарэзаць мякаць гарбуза буйнымі кубікамі. Насекчы цыбулю. Разагрэць у высокім рондалі алей, патушыць у ім цыбулю і дадаць гарбуз. |
Самы просты - палова гарбуза, палова цыбулі-парэі, булён, соль, перац, любімыя траўкі. Варыць каля гадзіны ці хвілін 20 у хуткаварцы. |
Пачніце з курынага булёна. У рондаль пакладзіце курыныя сцёгны, рэпчатую цыбулю, моркву, салеру і перац гарошкам. Заліце 900 мл вады і давядзіце булён да кіпення на павольным агні. |
Нарэзаць мякаць гарбуза буйнымі кубікамі. Цыбулю дробна пасекчы. І то і другое патушыць у рондалі ў 1 стал. лыжцы масла. Уліць булён і тушыць у ім гарбуз на працягу 20 хвілін да мяккага стану. |
Гарбуз ачысціце, старанна выдаліце семечкі, дробна нарэжце мякаць. У рондалі растапіце сметанкавае масла, пакладзіце нарэзаную мякаць гарбуза і патушыце на павольным агні. |
Зрэжце з гарбуза лупіну, нарэжце яе буйна. У вялікім рондалі растапіце сметанкавае масла, у разагрэтае масла дадайце буйна нарэзаную цыбулю, давядзіце яе да празрыстасці і дадайце 1 гарбатную лыжку спецый кары, затым нарэзаны гарбуз. |
Корань імбіра ачысціць ад скуркі і нацерці. Узбіць сліўкі з імбірам і да падачы на стол прыбраць у халадзільнік. |
Нагрэць алей ў рондалі і абсмажыць цыбулю і бекон на павольным агні на працягу 6-8 хвілін, пакуль цыбуля не стане залацістай. Гарбуз ачысціць ад лупіны і насення. |
Вычышчаны ад лупіны і мякаці з семечкамі гарбуз нарэзаць кавалачкамі, паставіць на агонь з 3/4 л вады, карыцай, гваздзікай, цытрынавай цэдрай, сварыць, працадзіць і яшчэ раз праварыць. |
Нагрэць масла ў рондалі і абсмажыць цыбулю і бекон на павольным агні на працягу 6-8 хвілін, пакуль цыбуля не стане залацістай. Дадаць гарбуз, моркву і булён. |
Нарэзаць мякаць гарбуза буйнымі кубікамі. Цыбулю і імбір ачысціць і дробна пасекчы. Разагрэць у рондалі алей і патушыць у ім цыбулю, гарбуз і імбір. |
Пакласці гарбуз і цыбулю у вялікі рондаль заліць булёнам. Накрыць вечкам і варыць на працягу 15 хвілін на самым высокім рэжыме магутнасці. |
3 маленькія гарбузы (усяго 500 г), цыбуліна, струк чырвонага балгарскага перцу, |
Ачысціць і буйна нарэзаць цыбулю. Зрэзаць скурку з гарбуза, выняць семечкі, мякаць нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Разагрэйце масла на сярэднім агні ў рондалі. Пакладзіце цыбулю і тушыце датуль, пакуль яна не стане мяккай. |
Аўстралійскі гарбузовы суп вараць так - спачатку гатуюць гароднінны булён |
|