Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГАРБУЗА З ФРЫКАДЭЛЬКАМІ

    -125 г мяса,

    -160 г гарбуза,

    -35 г рэпчатай цыбулі,

    -10 г топленага масла,

    -15 яек;

    -соль,

    -зеляніна,

    -перац - па густу.

     

    Мяса ялавічнае адлучыць ад костак, прапусціць праз мясасечку. У фарш дадаць сырыя яйкі, соль, перац чорны, дробна нарэзаную цыбулю і зеляніну (можна сушоную), перамяшаць і з атрыманай масы скруціць шарыкі велічынёй з грэцкі арэх.

    Гарбуз ачысціць ад скуркі і насення, нарэзаць кубікамі велічынёй з мясныя шарыкі. З костак прыгатаваць булён, працадзіць, паставіць на агонь, пакласці туды нарэзаныя кавалкі гарбуза.

    Затым дадаць мясныя шарыкі, дробна нарэзаную і абсмажаную на масле рэпчатую цыбулю, свежае лісце эстрагону, соль і працягваць варыць да гатовасці гарбуза і мясных шарыкаў

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 209 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar