Мексіканская кухня
- кветкі гарбуза - 35 шт.
- памідоры – 250 г
- кукурузная мука – 250 г
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- булён - 2 л
- сметанкавае масла - 3 ст.л.
- алей - 3 ст.л.
- соль - па густу
-перац - па густу.
Кветкі гарбуза вымыць і здрабніць. Цыбулю насекчы, памідоры ачысціць і працерці.
Усе гэтыя кампаненты выкласці ў рондаль з кіпячым алеем і смажыць да залацістага колеру, пасля чаго ў гэты ж рондаль уліць булён, папярэдне запраўлены соллю і перцам.
У асобнай місцы старанна змяшаць муку, сметанкавае масла і соль. З атрыманай масы выляпіць невялікія шарыкі, у цэнтры якіх пальцам прарабіць дзірку.
Шарыкі выкласці ў булён і варыць да гатовасці. Страва падаецца гарачай. Па жаданні можна дадаць трохі вострага соусу
|