- гарбуз - 1кг
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- часнык - 1 зубчык
- імбір (парашок) - 1 г.л.
- соль
-перац - па густу.
На алеі абсмажыць дробна нарэзаную цыбуліну, 1 зубок часныку, 1 гарбатную лыжку імбіра-парашка і 1 кг гарбузы, нарэзанай на невялікія кавалачкі.
Заправіць соллю і перцам па густу. Заліць 1 літрам курынага булёна і варыць каля 30 хвілін да гатовасці. Астудзіць і зрабіць пюрэ ў міксеры ці камбайне.
Атрыманае пюрэ пераліць зваротна ў рондаль, пракіпяціць і падаваць, упрыгожыўшы зелянінай кінзы са смятанай і сухарыкамі
|