Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГАРБУЗА З РЫСАВАЙ МУКОЙ

    -500 г вычышчанага жоўтага гарбуза,

    -рысавая мука ці мука з талакна дробнага памолу,

    -2 галоўкі рэпчатай цыбулі сярэдняй велічыні,

    -1 галінка зеляніны пятрушкі,

    -1 ст. лыжка сметанкавага масла,

    -1 л малака,

    -1 л вады,

    -соль.

     

    Гарбуз ачысціць ад валокнаў, нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пакласці ў рондаль з падсоленай вадой, дадаць галоўку рэпчатай цыбулі і зеляніну пятрушкі, паставіць на агонь.

    Калі ўсё добра сварыцца, выняць з вады, працадзіць і працерці праз дробнае сіта. У рондаль наліць малако, дадаць рысавую муку, старанна перамяшаць і паставіць на агонь да загусцення.

    Як толькі рысавая мука сварыцца, перамяшаць яе з пюрэ з гарбуза, дадаць сметанкавае масла і падаваць да стала.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar