Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГАРБУЗА

    польская кухня

    -400 г гарбузы,

    -1 л малака,

    -1/4 л вады,

    -цукар,

    - соль,

    - міндальнае масла.

     

    Гарбуз пачысціць, нарэзаць кубікамі, заліць вадой, сварыць. Працерці праз сіта.

    Прыгатаваць зацірку: 350-400 г мукі высыпаць горкай на стале, дадаць 2-3 яйкі, соль, 6-8 ст.л вады, замясіць цвёрдае цеста.

    Адварыць 30 сушоных грыбоў, дробна нарэзаць (замест сушоных можна ўзяць 150 г шампіньёнаў). Цеста нацерці на грубай тарцы.

    Адварыць у падсоленай вадзе пад вечкам каля 5 хвілін. Падсмажыць на алеі 100 г дробнанарэзанай цыбулі.

    Змяшаць цыбулю і грыбы. Зацірку працадзіць, прамыць гарачай вадой, змяшаць з цыбуляй і грыбамі. Закіпяціць малако.

    Дадаць туды працёрты гарбуз і зацірку, заправіць цукрам, соллю і міндальным маслам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 218 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar