Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГАРБУЗОВЫ СУП З ФРЫКАДЭЛЬКАМІ

    - гарбуз - 700-900 г

    - сліўкі (33%) - 250 мл

    - курыца (паляндвіца) – 500 г

    - базілік (чырвоны) - 2 галінкі

    - кроп - 1 пучок

    - яйка - 1 шт.

    - гарбузовыя семечкі - па густу.

     

    Гарбуз ачысціць і парэзаць на кавалачкі, у мікрахвалеўцы прагрэць на максімуме 4-6 мін. да мяккасці, блендэрам здрабніць у пюрэ.

    З паляндвіцы курыцы, базіліка, кропу і яйка змяшаць аднастайную масу, дадаць соль,перац. У кіпячую ваду ці курыны булён (прыкладна 1 літр) дзвюма лыжкамі выкласці фрыкадэлькі.

    Праз 5 хвілін дадаць гарбузовае пюрэ і яшчэ праз 5 хвілін сліўкі. Прагрэць, але не даводзячы да кіпення зняць з пліты.

    Пры падачы пасыпаць смажанымі семечкамі нядрэнна дадаць трохі цёртага цвёрдага казінага сыра.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 244 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar