Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГАРБУЗОВЫ СУП З ЯБЛЫКАМІ

    - яблыкі (гатунку гольдэн) - 2 шт.

    - гарбуз – 900 г

    - алей - 2 ст.л.

    - цыбуля рэпчатая (нарэзаная) - 1 шт.

    - гароднінны булён – 450 г

    - чабор (нарэзаны) - па густу

    - соль

    -перац - па густу

    - сліўкі (нетлустыя)

    - зеляніна пятрушкі - па густу.

     

    Ачысціце яблыкі. Выміце асяродак і разрэжце на 4 часці. Парэжце на кавалачкі. Ачысціце гарбуз і таксама парэжце. У рондалі разагрэйце алей, выкладзіце нарэзаную цыбулю, абсмажце да мяккасці.

    Выкладзіце ў рондаль кавалачкі гародніны, пасаліце, паперчыце, заліце булёнам, дадайце 500 мл вады і давядзіце да кіпення.

    Паменшыце агонь, накрыйце і тушыце, увесь час памешваючы, 20-25 хвілін. Калі гародніна стане мяккай, выкладзіце гародніну ў блендэр ці кухонны камбайн і прыгатуйце пюрэ.

    Выкладзіце зваротна ў рондаль, уліце сліўкі і на сярэднім агні праварыце, час ад часу памешваючы. Не кіпеціце! Падавайце, заправіўшы зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 217 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar