Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З ГАРБУЗА З ЧАСНЫКОМ

    - аліўкавы алей- 1 ст. л.

    - цыбуля-парэя (нарэзаная) - 1 шт.

    - часнык - 2 зубчыка

    - гарбуз – 1 кг

    - гароднінны булён - 6.5 шклянкі

    - чабор (сушоны) - 2 г. л.

    - молаты чорны перац - 1/4 г. л.

    - соевы соус - 2 ст. л.

    - сечаныя стрэлкі часныку - 1/4 шклянкі.

     

    Разагрэйце аліўкавы алей ў рондалі. Пакладзіце дробна нарэзаную цыбулю-парэй і патушыце 6 хвілін да мяккасці. Дадайце здробнены зубчык часныку, гарбуз (нарэзаны кубікамі па 2 см.), булён, чабор і перац і давядзіце да кіпення. Зменшыце агонь і варыце яшчэ 30 хвілін, каб гарбуз стаў мяккім. Заліце соевым соусам. Дайце супу астыць, затым прыгатуйце з яго аднастайнае пюрэ. Суп можна захоўваць у халадзільніку некалькі дзён. Перад падачай на стол яго трэба разагрэць. Для ўпрыгожвання пасыпце суп сечанымі зялёнымі стрэлкамі часныку

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar