Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    КУРЫНЫ СУП ПА-ГРУЗІНСКУ З АРЭХАМІ

    -600 г курыцы (розныя часткі);

    -2 цыбуліны;

    -1/2 шклянкі рысу;

    -жменя грэцкіх арэхаў;

    -таматавая паста;

    -шафран;

    -хмелі-сунелі;

    -чырвоны перац;

    -лаўровы ліст;

    -часнык;

    -соль;

    -алей;

    -пятрушка;

    -кінза.

     

    1. Варым курыны булён у плыні гадзіны, здымаючы пену (рондаль прыблізна на 4 л.). Пасаліць у сярэдзіне варкі.

    2. З гатовага булёна вымаем курыцу і закладваем прамыты рыс. Працягваем варыць (карычневы рыс да гатовасці варыцца 35 хвілін, на гэта і будзем арыентавацца). Дадаць шафран (лепш шафран імерэтынскі, няпоўную г.л.)

    3. Рэжам дробна цыбулю.

    4. Абсмажваем яе да залацістага колеру.

    5. Дадаем пару ст.л. таматавай пасты і падліваем трохі булёна. і тушым хвілін 7-10.

    6. Адпраўляем нашу зажарку ў рондаль.

    7. Таўчэм у ступцы арэхі.

    8. Адлучаем мяса ад костак.

    9. Зараз у суп адпраўляем арэхі, няпоўную ст.л. хмелі-сунелі, перац. Дасаліваем, калі трэба.

    10. Праз 5 хвілін кладзем мяса і лаўровы лісцік. Даём трохі пакіпець, выключаем, пасыпаем зелянінай і кладзем раздушаны часнык. Накрываем вечкам і настойваем хвілін 15.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar