Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З АРЭХАМІ ПА-ІНДЫЙСКУ

    -цыбуля-парэя - 1 сцябло

    -яблыка - 1 шт.

    -банан - 1 шт.

    -сметанкавае масла - 2 ст. л.

    -булён - 500 мл

    -кары - 1/4 г. л.

    -імбір молаты - дробка

    -кеш’ю – 50 г.

     

    Ачысціць яблыка, парэзаць кубікамі. Банан парэзаць кружкамі. Цыбулю-парэю вымыць, белую частку нарэзаць кольцамі, зялёную - на часткі ў палец даўжынёй.

    Разагрэць сметанкавае масла, патушыць у ім кольца цыбулі, яблыка і палову банана. Заправіць кары і імбірам, пасаліць і тушыць 5 хвілін.

    Затым тушаную гародніну перакласці ў гароднінны булён. Трымаць на малым агні пад вечкам хвілін 15, пасля чаго суп пюрыраваць у камбайне ці проста расцерці лыжкай.

    Дадаць пакінуты банан. Падаваць пасыпаўшы палоскамі зялёнай цыбулі і сечанымі абсмажанымі арэшкамі кеш’ю

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar