-гарбуз сквош - 1 шт.
-кумкват - 6 шт.
-перац жоўты свежы - 1 шт.
-морква - 1 шт.
-цэдра цытрынавая - 1 гарбатная лыжка
-перац чылі - 1 шт.
-мякаць какоса - 1 ст. лыжка
-часнык - 1 зубчык
-курага - 5 шт.
-памідоры сушоныя - 1 шт.
-міндаль - 1 шкл.
-вада - 400 мл
1. У блендэры здрабніце міндаль і дадайце ў яго ваду. Добра ўзбіце.
2. Усе астатнія інгрэдыенты дробна парэжце і пакладзіце ў блендэр. Усё добра ўзбіце, дадаўшы міндальнае малако.
3. Разліце суп па талерках і ўпрыгожце зялёнай цыбуляй.
|