Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З КУРЫНАЙ ПЯЧОНКАЙ

    -алей сланечнікавы - 3 сталовыя лыжкі

    -часнык - 1 зубчык

    -міндаль - 60 г

    -пячонка курыная - 6 шт.

    -шафран - на кончыку нажа

    -булён курыны - 1,5 л

    -крухмал бульбяны - 1 ст. лыжка

    -жаўток яечны - 1 шт.

    -хлеб белы - 150 г

    -соль - па густу

     

    1. Міндаль адпраўце на 2 хвіліны ў рондаль з кіпячай вадой. Потым ваду зліце. Разагрэйце аліўкавы алей ў патэльні. Адпраўце туды часнык і рыхтуйце некалькі хвілін, пакуль ён не стане цямнець.

    Потым пазбаўцеся ад часныку, а на патэльню высыпце міндаль, і смажце, памешваючы, 2-3 хвіліны, пакуль ён не стане залаціста-карычневым. Выміце міндаль шумоўкай і адкладзіце.

    2. На патэльню адпраўце курыную пячонку, пасаліце і рыхтуйце на павольным агні, памешваючы, 5 хвілін, пакуль яна не стане амаль гатовай. Потым прыбярыце пячонку з патэльні шумоўкай і адкладзіце. Патэльню зніміце з агню.

    3. Шафран растаўчыце ў ступцы, дадаўшы ледзь-ледзь булёна. Потым гэту сумесь разам з пячонкай і міндалем адпраўце ў блендэр, ўліце туды ж ледзь-ледзь булёна і ўзбіце, пакуль сумесь не стане аднастайнай.

    4. Перакладзіце сумесь у рондаль і ўмяшайце пакінуты булён. Варыце на павольным агні 10 хвілін.

    5. Змяшайце крухмал з трыма лыжкамі вады, калі не будзе камячкоў, адпраўце сумесь у суп. Давядзіце суп да кіпення.

    6. Ўзбіце яечны жаўток і ўмяшайце трохі супу, але так, каб не ўтварылася камячкоў. Потым адпраўце ўсё гэта ў рондаль з супам і добра перамяшайце.

    7. Пасмажце хлеб: разагрэйце трохі аліўкавага алею ў патэльні на сярэднім агні. Адпраўце смажыцца тонкія лустачкі хлеба - па 2 хвіліны з кожнага боку, каб яны сталі залаціста-карычневымі. Лапаткай выкладзіце іх на талерку, пакрытую папяровым ручніком.

    8. Падавайце суп разам з тостамі

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar