Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З КАБАЧКОЎ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ

    -кабачок (невялікі) - 1 шт.

    -грэцкія арэхі (вычышчаныя) - 1 шкл.

    -часнык - 1 галоўка

    -аліўкавы алей - 3 ст.л.

    -кервель - 1 пучок

    -вінны воцат - 2 ст.л.

    -соль - па густу

     

    Кабачок ачысціць і нарэзаць кубікамі. Адварыць кабачок у падсоленай вадзе і працадзіць. Каб кубікі кабачкоў не страцілі форму, варыць іх лепш у друшляку, апушчаным у рондаль з падсоленым крутым кіпенем.

    Ядры арэхаў стаўчы і змяшаць з расцёртым з соллю часныком і алеем. Добра вымешаць арэхавую масу лапатачкай, дадаючы кроплямі воцат.

    Закіпяціць літр вады, астудзіць і развесці арэхавую масу; дадаць кубікі кабачка і сечаны кервель

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar