Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З МОРКВАЙ, БУЛЬБАЙ І АРЭХАМІ

    -морква - 4 шт

    -бульба (буйная) - 1 шт

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт

    -булён (гароднінны) - 4 шкл.

    -кроп - 2 пуч.

    -арэхі кедравыя - 3 ст. л.

    -алей аліўкавы - 2 ст. л.

     

    Гародніну нарэзаць тонкай саломкай, абсмажыць у рондалі на алеі 6 хвілін. Ўліць гарачы булён, давесці да кіпення і варыць на павольным агні 10 хвілін.

    Узбіць блендэрам у пюрэ, пасаліць, паперчыць і нагрэць, не даводзячы да кіпення.

    Калі атрымалася занадта густа, дадаць кіпеню. У мяне сышло 1, 5 л. Здрабніць у блендэры кроп і арэшкі, не выключаючы блендэр увесці аліўкавы алей.

    Давесці да аднастайнага стану. Суп разліць у талеркі, хораша спіралькай выдушыць зялёную масу і смятану.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar