Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ФРАНЦУЗСКІ ЧАСНЫЧНЫ СУП З МУШКАТАВЫМ АРЭХАМ

    -1,5 л вады

    -1 кубік сухога курынага булёна

    -24 зубчыка часныку

    -40 г нацёртага сыра “пармезан”

    -3 жаўтка

    -1 французскі багет

    -дробка цёртага мушкатавага арэха

    -пучок пятрушкі

    -пучок кропу

    -100 мл аліўкавага алею

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    1. Французскі багет парваць на кавалачкі сярэдняга памеру. Паліць невялікай колькасцю аліўкавага алею і перамяшаць.

    Пасыпаць цёртым сырам “Пармезан” і яшчэ раз перамяшаць. Хлеб паставіць у разагрэтую да 200 С духоўку на дзве хвіліны.

    2. Часнык здрабніць і абсмажыць на аліўкавым алеі.

    3. Уліць ваду і дадаць кубік сухога булёна. Давесці да кіпення.

    4. Сабраць алей з паверхні супу. Усыпаць дробку мушкатавага арэха і пасаліць.

    5. Узбіць жаўткі і дадаць палоўнік булёна. Добра перамяшаць і ўсыпаць пятрушку.

    6. Увесь час памешваючы, ўвесці ўзбітыя жаўткі ў суп і давесці да кіпення.

    7. Разліць ў супніцы і падаваць з грэнкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar