-какос - 3 шт.
-памідоры - 2 шт.
-авакада - 1,5 шт.
-імбір цёрты - 1 ст. лыжка
-часнык - 4 зубчыка
-перац халапеньё - 1 шт.
-зеляніна - 1 пучок
-соус соевы - 1 ст. лыжка
-перац чырвоны свежы - 1 шт.
-цыбуля чырвоная - ½ галоўкі
-пятрушка - ½ пучка
-кінза (каляндра) - ½ пучка
-алей аліўкавы - па густу
1. Раскаліце какосы і зліце малако.
2. Наліце 1 шклянку какосавага малака ў блендэр, дадайце дробна нарэзаныя памідоры, 0,5 авакада, імбір, часнык, халапеньё, зеляніну і соевы соус. Добра здрабніце.
3. Наліце пакінутае малако і ўзбіце яшчэ раз.
4. Разліце суп па місках і пасыпце дробна нарэзаным чырвоным перцам, цыбуляй, кінзой, пятрушкай і пакінутым авакада.
5. Апырскайце аліўкавым алеем і неадкладна падавайце
|