-капуста браколі - 300 г
-памідоры кансерваваныя - 800 г
-шпінат замарожаны - 300 г
-цыбуля рэпчатая - 1 галоўка
-бабы белыя кансерваваныя - 800 г
-базілік зялёны - 20 г
-часнык - 4 зубчыка
-кеш’ю - 100 г
-арэхі кедравыя - 50 г
-цэдра цытрынавая - 2 ст. лыжкі
-соус вустэршырскі - 2 ст. лыжкі
-сок маркоўны - 500 мл
1. Маркоўны сок развесці вадой у глыбокім рондалі - напалову.
2. Цыбулю і часнык дробна насекчы і адправіць туды ж разам са слоікавай фасоллю, з якой трэба папярэдне зліць яе ўласны сок, памідорамі са слоікаў, якія трэба адправіць у рондаль разам з усімі сокамі, замарожаным шпінатам і вустэршырскім соусам.
Паставіць на хуткі агонь, давесці да кіпення, прыбраць полымя і варыць паўгадзіны на павольным агні.
3. Прыкладна чвэрць змесціва рондаля здрабніць у блендэры разам з арэхамі кеш’ю, цэдрай цытрыны і базілікам, адклаўшы галінку-другую на потым.
Умяшаць атрыманае пюрэ ў пакінуты суп, дадаць кедравых арэшкаў і трохі прызапашанага сечанага базіліка
|