-вада - 2 л
-капуста савойская - 0.25 качана
-морква - 1 шт.
-перац салодкі - 1 шт.
-цыбуля - 1 шт.
-алей сланечнікавы - 1 ст. лыжка
-яйка - 1 шт.
-кефір - 0.33 шклянкі
-зеляніна пятрушкі - па густу
-кроп - па густу
-перац чырвоны - па густу
-перац чорны - па густу
-соль - па густу
Ў рондальчык з кіпячай вадой пакласці здробненыя лісічкі і нарэзаную моркву, дадаць соль і алей.
Праз 20 хвілін дадаць нарэзаныя капусту, салодкі перац і цыбулю. Варыць яшчэ 10 хвілін, заправіць зелянінай пятрушкі і зняць з агню.
Заправіць суп маслам, яйкам, кефірам і пасыпаць здробненай зелянінай.
|