Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 9
    Гасцей: 9
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ШАТЛАНДСКІ АЎСЯНЫ СУП

    -1 ст.л. рапсавага алею

    -1 сярэдняя морква (тонка нарэзаная)

    -1 цыбуля-парэя (белая частка, нарэзаная)

    -1 сярэдняя цыбуля (нарэзаная)

    -1/2 качана невялікай капусты (нашаткаваць)

    -1 слоік кансерваваных таматаў з заліваннем (425 г)

    -4 шклянкі гародніннага булёна

    -1/2 кубкі аўсяных шматкоў (буйных)

    -1 г.л. сушонага кмена

    -1/2 г.л. цукру

    -1 лаўровы ліст

    -1/2 г.л. солі

    -свежазмелены чорны перац - па густу

     

    У шырокім сатэйніку разагрэць пры сярэдняй тэмпературы масла, пакласці моркву, цыбулю-парэю, рэпчатую цыбулю, перамяшаць.

    Прычыніць вечкам і, не змяншаючы тэмпературу, тушыць, пакуль гародніна не вылучыць сок, каля 10 хвілін.

    Дадаць капусту і тушыць пад вечкам яшчэ 8-10 хвілін. Дадаць памідоры, булён, аўсянку, кмен, цукар, лаўровы ліст, соль і перац па густу.

    Варыць, не затуляючы вечкам, каля 30 хвілін, да гатовасці аўсянкі і капусты. Выняць лаўровы ліст. Суп захоўваецца ў халадзільніку 3-4 дня.

    Разаграваючы, можна развесці невялікай колькасцю булёна.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar