Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З КЕФІРУ

    -кефір – 500 г

    -малако – 50 г

    -масла сметанкавае – 50 г

    -рыс – 50 г

    -цыбуля рэпчатая - 2-3 шт.

    -яйка - 2 шт.

    -мука пшанічная - 1 ст.л.

    -эстрагон,

    -зеляніна кропу - па густу

    -соль - па густу.

     

    Рыс адварыце да гатовасці. Цыбулю пасечыце, спасеруйце на частцы масла, дадайце муку і пасеруйце яшчэ 5 хвілін. Развядзіце пасероўку 0,5 л гарачай вады, праварыце да кансістэнцыі смятаны.

    У цёплае малако дадайце пакінутае масла, сырыя яечныя жаўткі і праварыце на вадзяной лазні, бесперапынна памешваючы, да аднастайнай глейкай кансістэнцыі.

    У кефір пакладзіце звараны рыс, прыгатаваны цыбульны соус і астуджаную да 65-70С яечна-малочную сумесь, пасаліце, асцярожна перамяшайце. Падавайце з сечанай зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar