Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З КЕФІРУ З КРОПАМ

    -кефір - 600 мл

    -ці кісляк - 600 мл

    -малако - 250 мл

    -агурок - 1 шт.

    -кроп - 1 пучок

    -перац - па густу

    -рэзкія затаўкі - па густу

    -сок цытрыны - 1 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -цытрына - 1 луста

    -масліны - па густу

     

    Агурок ачысціць ад лупіны, разрэзаць ўздоўж і нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Кроп прамыць, стрэсці і дробна насекчы.

    Старанна змяшаць кефір з малаком. Дадаць па густу перац, рэзкія затаўкі і цытрынавы сок.

    Зубок часныку ачысціць, раздушыць і дадаць ў суп. Халодны суп упрыгожыць лустачкамі цытрыны і палоўкамі маслін.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar