-кефір - 600 мл
-ці кісляк - 600 мл
-малако - 250 мл
-агурок - 1 шт.
-кроп - 1 пучок
-перац - па густу
-рэзкія затаўкі - па густу
-сок цытрыны - 1 шт.
-часнык - 1 зубчык
-цытрына - 1 луста
-масліны - па густу
Агурок ачысціць ад лупіны, разрэзаць ўздоўж і нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Кроп прамыць, стрэсці і дробна насекчы.
Старанна змяшаць кефір з малаком. Дадаць па густу перац, рэзкія затаўкі і цытрынавы сок.
Зубок часныку ачысціць, раздушыць і дадаць ў суп. Халодны суп упрыгожыць лустачкамі цытрыны і палоўкамі маслін.
|