Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БАЛГАРСКІ КЕФІРНЫ СУП

    -кефір - 1 л

    -агурок - 3 шт.

    -часнык - 4 зубчыка

    -ядра грэцкіх арэхаў - 50 г

    -зеляніна кропу - 1 пучок

    -алей аліўкавы - 2 ст. лыжкі

    -папрыка молатая - 1 г. лыжка

    -лёд - колькі сыдзе

    -соль - па густу

     

    Агуркі вымыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Часнык ачысціць, вымыць, насекчы. Арэхі насекчы. Зеляніну кропу вымыць, дробна нарэзаць.

    Аліўкавы алей разагрэць на патэльні, дадаць папрыку, перамяшаць. Кефір змяшаць з 300 мл халоднай кіпячонай вады, дадаць агуркі, часнык, кроп, арэхі, масла з папрыкай.

    Пасаліць, перамяшаць, разліць па талерках. Пакласці ў кожную талерку 1-2 кубіка лёду.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 249 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar